2777
2789
عنوان

حس خوب خرید جهیزیه عروس👰🏻🤵🏻😍

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 55 پست
دیگه چیا ضروریه بگید؟ راستش ظرف ظروفم قابلمه دارم و برای ظروف هم جهیزیه ماذرم که چینی و دست نخورده ه ...

ماکروفر یا توستر اگه اهل کیک پختن هستی همزن اگه اهل قهوه هستی قهوه ساز ..یه سرویس شیش نفره ارکوپال هم بخر عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر در میاد کلا؟

من از دوسال پیش خورد خورد شروع کردم ب خرید کردن.تا الان بالای ۵۰۰ تومن شده فک کنم خیلی گرونیه.سرویس چوبمم نگرفتم هرجا قیمت میکنم بالای ۲۰۰ تومن درمیاد

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

مبارکت باشهتلویزیون مگه با داماد نیست؟

ما چون از اول زندگی رو باهم داریم میسازیم راستش زیاد برامون مهم نیست ی بخشی پدرم داد مابقی رو باهم تکمیل میکنیم آقاهم دوره عقد بخاطر نشون دادن حسن نیت ی ماشین معمولی داشتن از مجردیشون بود انتقال دادن بنام من

برای همین زیاد فرقی برامون نداره کی بگیره مشارکتی تکمیل کردیم🥰

ما چون از اول زندگی رو باهم داریم میسازیم راستش زیاد برامون مهم نیست ی بخشی پدرم داد مابقی رو باهم ت ...

خوشبخت باشید😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ماکروفر یا توستر اگه اهل کیک پختن هستی همزن اگه اهل قهوه هستی قهوه ساز ..یه سرویس شیش نفره ارکوپال ه ...

آرکوپال الکی گرون نیست؟ 

اخه باخودم میگم تهش ک میشکنه چه فرقی داره چی باشه هوم؟ نظر محترمتون چبه؟ ♥

ما چون از اول زندگی رو باهم داریم میسازیم راستش زیاد برامون مهم نیست ی بخشی پدرم داد مابقی رو باهم ت ...

چه زن و شوهر خوبی خوشبخت باشین.

شوهر من برعکس یه بار نداده من رانندگی کنم🫠

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

آرکوپال الکی گرون نیست؟ اخه باخودم میگم تهش ک میشکنه چه فرقی داره چی باشه هوم؟ نظر محترمتون چبه؟ ♥

شیش نفره اش گرون در نمیاد عزیزم بخر داشته باشی ارکوپال نگیر ایرانیشو بخر ارزون در میاد اسمش ارکوفام هستش

کلا فکر کنم بالای یه تومان میشه درسته؟

اره بابا من سه سال پیش شروع کردم با نامزدم ب خرید کردن 

اون موقع مثلا یخچال ساید دوو من گرفتم ۴۰تومن الان فک کنم شده ۱۰۰تومن 

اون موقع برا من ۷۰۰. ۸۰۰تومن شد