2777
2789
عنوان

قربونی بدیم خونه مادربزرگم

168 بازدید | 13 پست

سلام

من باز صاحب اصلی اکانت نیستم ، یه سوال

پنج شنبه میخوایم قربونی ببیریم ، بد نیست کله و سیرابی و جگر و ببریم خونه مادربزرگم بخوریم ؟

اونجا همه ی فامیل خودمونی ها البته جمع میشن باهم میخورن .

اونجا عمم هم زندگی میکنه ..

ما گفتیم خونه خودمون باشه عمم گفت چون مادربزرگم نمیتونه بیاد اونجا باشه 

ولی قراره خودمون همه کار بکنیم

ازاونور یکی دیگه از عمه هام که تهرانه میاد شهر ما ..

ولی این بد نیس بریم خونه ی اونا ؟؟

بعد سوال بعدی اینه من از سیرابی و کله و جگر خوشم نمیاد ، بد نیس برم اشپرخونه تخم مرغ بزنم بخورم ؟

مامانم میگه بده ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه خودت نخوری که بد نی اینکه ببرین اونجام ما بد نمیبینیم راحتیم باهم اگر اندازه اس ب همه میرسه ببر نوش جونتون 

سمت ما خونه مامان بزرگم ب قدری جمعیته ک این وقتا همین کارو میکنن برا قربونی ولی ب کسی چیزی نمیرسه من خوشم نمیاد اصلا میگم خب کلا درست نمیکردن یه چی دیگ میزاشتن 😃یا بعدا که همه جمع نبودن خودشون بخورن یا این جمعیتو برا یه جیگر دعوت نکنن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم مثل خودتم . اندازه خودت گوشت ببر کباب کن

میونم با گوشت خوب نیس

نهایت نون پنیری تخم مرغی چیزی 

ولی مامانم میگه سر سفره بده نباشی ، بعد اگه تو همچین موقعیتی قرار بگیری بوش چی میکنی ؟

اینکه خودت نخوری که بد نی اینکه ببرین اونجام ما بد نمیبینیم راحتیم باهم اگر اندازه اس ب همه میرسه بب ...

نه ما زیاد درست میکنیم 

خانواده مونم کمه

فقط بد نیس من از سفره پاشم یا مثلا من بینیم میگیرم چون از بوش بدم میاد 

مامانم میگه فک میکن ادا میای

میونم با گوشت خوب نیسنهایت نون پنیری تخم مرغی چیزی ولی مامانم میگه سر سفره بده نباشی ، بعد اگه تو هم ...

یه غذای دیگه که ساده تره, به مقدار کم درست کنید 

برای اونایی که دوست ندارن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه ما زیاد درست میکنیم خانواده مونم کمهفقط بد نیس من از سفره پاشم یا مثلا من بینیم میگیرم چون از بوش ...

دیگ خب بینیتو نگیر 😄😆تحمل کن چون اونا دارن از اون غذا میخورن یه حسیه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یذساعت قبل از اینکه سفره بندازن بگو معدم درد گرفته میخوام نون و پنیر و سبزی بخورم تا سفره انداختن بگو من سیرم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینکه خودت نخوری که بد نی اینکه ببرین اونجام ما بد نمیبینیم راحتیم باهم اگر اندازه اس ب همه میرسه بب ...

ما هم همین کارو میکنیم ولی وقتی تعداد زیاده به  مقدار جگر هم از بیرون میگیریم تا کم نیاد

میونم با گوشت خوب نیسنهایت نون پنیری تخم مرغی چیزی ولی مامانم میگه سر سفره بده نباشی ، بعد اگه تو هم ...

با بوش کنار میام . من کباب گوشت میخورم . تو هم نهایت یه لقمه نون پنیر بپیچ سر سفره کنار مادرت بشین بخور که کسی هم گیر نده دیگه .