2777
2789
عنوان

شوهر

231 بازدید | 4 پست

سلام خواهش میکنم درست کمکم کنید 

بنده چند ماهی هست که ازدواج کردم ..هروقت با شوهرم بحثم بشه میره خونه مادرش😑😑

و حتی یکی دوشب رفت خونه مادرش و خونه نیومد

...من بدم میاد ازاین کاراش 

ویه مشکل دیگه اینکه حقوقش رو بمن دروغ میگه من شماره کارتشو دارم و حقوقشو میدونم چقدره ولی همیشه ۳۰۰ هزار اینا کمترمیگه بمن.من چیکار کنم تا راستشو بگه بهم.

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

بهش محبت کن دلیلی واسه قهر کردن براش نزار ..

خونه رو امن ترین جای دنیا کن براش..

وقتی میره خونه مادرش سرزنشش نکن تا خودش از کارش خسته بشه .ولی اگه هی حساسیت ب خرج بدی بیشتر میره اونجا .

لابد ولخرجی میکنی ک حقوقشو بهت نمیگه ..براش پس انداز کن ک از تو برای پس انداز کردن استفاده کنه ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بهش محبت کن دلیلی واسه قهر کردن براش نزار .. خونه رو امن ترین جای دنیا کن براش.. وقتی میره خونه ما ...

اتفاقا اصلا ولخرجی نمیکنم اصلا .حتی پول خرجی هم ازش نمیگیرم

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اصلا ولخرجی نمیکنم اصلا .حتی پول خرجی هم ازش نمیگیرم

خب ازش بگیر .بعدپس انداز کن ..یه وقتا ک پول احتیاج داره تو از پس اندازت بهش بده ک بفهمه چ زن خوبی داره ..البته این تجربه خودم بود ..

من اوایل همسرم اصلاااا بهم نمیگفت درامدش چقده تا اینکه یه بار ۳تومن کمکش کردم گفت از کجا اوردی گفتم از پولایی ک بهم میدادی..بعد گفت چقد حرص میخوردم از اینکه پول ازم میگیری و چیز درست درمونی نمیگیری الکی خرجش میکنس ..از اون ب بعد همه حساب کتاباش با خودمه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین