2777
2789
عنوان

دعوا خانوادگی

137 بازدید | 3 پست

سلام خوب هستین من ۱۵ سالمه من یه مشکلی دارم که نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایم کنید من از بچه‌گی خانوادم تحقیرم کردن به خاطر چیز های بیخود و الان باعث شده که کلا اعتماد به نفسم بیاد پایین ، از همون بچه‌گی مامان بابام باهم خیلی دعوا میکردن و حتی الان هم میکنن ، مامانم که کلا با خانوادش حرف نمیزنه و قهره ، پدرم هم وقتی دعوا میشه گوشی رو میشکونه و از همه چیز ایراد میگیره دیگه خسته شدم کاشکی میمیرم دیگه راحت میشدم ، مامانم هم جایی رو نداره و نمی تونه طلاق بگیره ، پدرم خیلی بداخلاقه تاحالا ندیدم مهربون باشه و کلا همیشه فحش های خیلی بد میگه و تهدید به کشتن میکنه مثلا دیروز بهم تهمت های بد زد منم بهش گفتم ناراحت شدم و اون جدی نگرفت و خندید بعدش ازم کار خواست منم که باهاش قهر بودم ، گفت باهام حرف بزنی میکشمت ، پیش روانشناس هم رفته و هیچ تاثیری نداره ، همیشه وقتی میرفتیم خونه فامیل بعد از اومدن به خونه کلی من و مامانم رو میزد ، دیگه هر کاری کردم تاثیر نداره افسرده شدم دیگه امیدی ندارم ، ارزوم اینکه بمیره ازش راحت بشیم ، همیشه روز تولدم ناراحتم میکنه بعدش میگه تقصیر خودتونه،  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید دارو مصرف کنه،یه قرص خیلی کوچیک انقدر تاثیرات خوبی میزاره که نگو

اگه‌راضیش کنید مثلا به بهانه ی میگرنی چیزی،با مشورت پزشک بهش قرص بدین خیلی خوب میشه واقعا

زندگی با این جور آدما خیلی سخته،خدا بهتون صبر بده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕