2777
2789
عنوان

وابستگی به نامزد

757 بازدید | 34 پست

خیلی وابسته شدم

خیلی دوسش دارم انقد که دیگه دارم اذیت میشم. دارم عذاب میکشم. همش دلم براش تنگ میشه. 

از دلتنگیم گریه میکنم 

فقط جمعه ها میاد شهرستان ما.. وقتی هم میاد دوست دارم فقط مال خودم باشه. دلم میخواد همیشه پیش من باشه!

دوست ندارم بره خونه کس دیگه ای! 

نگیدونم چکار کنم...  

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل نامزدی اینجوری بودم..الانم بعد ۷سال اینجوریم ولی سعی کردم کم کنم..چون مردا دوس ندارن زنها اینقدر وابسته باشن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خوب طبیعیه .....جز چرخه ازدواج ...فعلا لذت ببر از این مرحله چون بعد ازدواج یهو دعا دعا کنی که زودتر ...

موافقم   

منم اوایل نامزدی اینجوری بودم..الانم بعد ۷سال اینجوریم ولی سعی کردم کم کنم..چون مردا دوس ندارن زنها ...

ازدواج کردی؟

منم شدییید اینجوریم بعد از ۸ سال هنوز برام تکراری نشده دوست بودیم فک میکردم بعد از ازدواج خوب میشم ازدواج کردیم بدتر شدم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
موافقم    

من خودم مدلم مثل شما بود تو دوران عقد واییییییی اگر میشد تا تو توالت هم می رفتم باهاش البته همسرمم وابسته بود اما خوددار تر از من بود...وای طوریکه پدرشوهرمم فهمیده بود من چقدر به همسرم وابسته م ....ولی بعد ازدواج انگار جامون عوض شد اینبار همسرم وابسته تر شد وهنوزم هست😁