2777
2789
عنوان

بچه خواهرم خیلی اذیتم میکنه

225 بازدید | 30 پست

خواهرم دوشیفت میره سرکار بچش از صبح تا شب خونه ما هست

مسئولیتش هم مامانم قبول کرده ولی همش میفرستنش پیش من

هربار که میگم حوصلشو ندارم نذارید بیاد تو اتاقم همه با من قهر میکنن

مامانمم میگه مگه چیکار داری که با بچه بازی نمیکنی

خب چقد بازی کنم تا کی بازی کنم

واقعا روانی شدم از دستشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری ما هم گاهی از بچه خودمون خسته میشیم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خب خاله هستی دیگه😍 منم با بچه های خواهرم بازی میکردم دیگه خواهرت هم مجبوره به بچه خواهرت بگو عزیز خاله من نمیتونم باهات بازی کنم وگرنه باهات بازی میکردم بیا تو بازی کن من ببینم با چرب زبونی میشه حل کرد

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

واقعا سخته در اتاقت و قفل کن بچه پر از انرژیه صبح تا شبم باهاش بازی کنی خسته نمیشه به مامانت بگو خودت نگهش دار بحث کار داشتن نیست بجث حوصله ست یه دو ساعت براش وقت بزار ولی بقیه شو بسپار به مادرت

حق داری ما هم گاهی از بچه خودمون خسته میشیم

بعد ادم بچه خودش رو به یه امیدی تحمل میکنه

انتخابشم با خودش بوده

من چیکاره هسم اخه

روز به روز هم لجباز تر میشه واقعا رو اعصابم میره