2777
2789
عنوان

بنظرتون من اشتباه میکنم انقدر ابراز دلتنگی میکنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست
اونکه درسته کلا هیچ ادمی دوس نداره بهش اویزون باشی ولی خب ایشونم باهاشون تو رابطس و زنگ زدن و تماس ت ...

ما بیشتر از هزار کیلومتر ازهم دوریم و این میتونە خودش عامل دلتنگی بیشتر باشە

اینجا نیس کە هرهفتە یکی همو ببینیم

مردها جنبه محبت زیاد رو ندارن وقتی زیاد دورشون باشی دور برشون برمیداره ک ما کی هستیم یا فکر میکنن دور زیادی کنارشون انگار زندانی شدن کنار میکشن برعکس ما خانم ها ک هرچی محبت کنن بیشتر جذب میشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاحالا کە سەسال گذشتە پررو‌نشدە

خب دیگه پس مطمئنا جنبشو داره چرا بعد سه سال شک کردی توی بروز احساساتت اگر تا الان این روش جواب داده و رابطتون خوبه گول الفا بودن فیک و روانشناسی زرد یسریا که میگن نباید اصلاااا به طرف مقابل رو داد و این حرفارو نخور 

حالا ایشون ک همسرت نیس فکر میکنم ولی برو تاپیک پر بازدیده که نوشته شوهره دوستم داره ازدواج میکنه رو بخون اونم عاقبت همین چیزاس 

ما بیشتر از هزار کیلومتر ازهم دوریم و این میتونە خودش عامل دلتنگی بیشتر باشەاینجا نیس کە هرهفتە یکی ...

اووو این سخته خیلی🙂 ولی خداروشکر که با وجود فاصله همدیگه رو دوست دارید همینش قشنگه عشقتون پایدار ❤️

مردها جنبه محبت زیاد رو ندارن وقتی زیاد دورشون باشی دور برشون برمیداره ک ما کی هستیم یا فکر میکنن دو ...

ایشون یکم مسئلەش فرق دارە

همون اوایل بهم گفت من هیچوقت از محبت خستە نمیشم

و تاالانم اینطوری بودە

دیگە باقیشو نمیدونم

خب دیگه پس مطمئنا جنبشو داره چرا بعد سه سال شک کردی توی بروز احساساتت اگر تا الان این روش جواب داده ...

آرە اتفاقا تاپیک پربازدید رو خوندم

ولی از اونور تاپیکایی هم میخونم در مورد اینکە طرف پررو‌شدە باشە

یە لحظە بەفکر فرو رفتم کە نکنە اینم....

نە همسرم نیس پارتنرمە