2777
2789

سر یک چیز مسخره باهام دعوا کرد 

رفته بود تاپیک های قبلیمو خونده بود اتو ازم پیدا نکرد جز اضافه وزنم 

برداشت بهم گفت بخور بشی ۸۰ کیلو مثل گاو شدی بعد از اون فهمیدم واقعا نباید مسائل خیلی شخصیتو اینجا بگی ادم روانی زیاده 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا سر منم اومد دیگ کم اورد اخرش رفت تاپیکای قبلیم خوند زد او سرم چقدر باید پست و غوضی باشی اینکار ...

اره جالبیش اینجا بود اونم کن اورد دیگه جواب پیامامو نداد ...حیف منم حوصله شو نداشتم ..

نی نی یار اینارو تعلیق نمیکنه اونوقت

شغلت چیه اسی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بخدا کلی حرف بارم میکرد میگفت تو موفق نیستی گفتم ۲ جا کار میکنم گفت بیا خونمو تمیز کن بشه ۳ جا 😑

میگفتی تو که یه شغل ثابت ۲۴,ساعته داری که بخاطر اون حتی نمیتونم مثل خودت بهت بگم بیای خونمونو تمیز کنی و اون شغل ثابت تمام وقتتم گ.و‌ه خوری بقیه رو کردنه عزیزم 🤝😚

اره جالبیش اینجا بود اونم کن اورد دیگه جواب پیامامو نداد ...حیف منم حوصله شو نداشتم ..نی نی یار اینا ...

خواست حرصم و دربیاره بدبخت عقده ای نی نی یار هرچی بنفعش باشه  تعلیق نمیکنه متاسفاننه

ارایشگری کار میکنم و همراه همسرم کار میکنم

اسی منم میخواستم یه دوره ببینم از بیکاری وبی پولی دربیام

بین آرایشگری و تعمیرات موبایل موندم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اسی منم میخواستم یه دوره ببینم از بیکاری وبی پولی دربیامبین آرایشگری و تعمیرات موبایل موندم

من اطلاعاتی از تعمیرات موبایل ندارم ولی ارایشگری حرفه ایه باید خیلی زمان بزاری ک ب درامد برسی