2777
2789

مثلا یه نفر پول لازم داره 

من یه پولی تو بانک دارم از سودش قسط میدم

اگه این پولو به اون شخص قرض بدم و اون شخص بهم بگه من قسط تو رو میدم الان حرامه یا نه؟

خودش گفته من تا وقتی قرضتو پس بدم قسطتو پرداخت میکنم 

الان این پول برای اون حرومه یا چیزی نیس؟

بعدا نمی تونی پولتو پس بگیری

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجاشو من پولی که تو بانک دارم و با سودش قسط میدم میدم به طرف اونم گفته تا وقتی پولتو پس بدم قسطتو م ...

این ب نظرم دقیقا مصداق ربا

چون تو ربا هم ی نفر ی پولی ب کسی میده و اونی ک پولو گرفته تا زمانی ک کامل پرداخت نکنه هر ماه موظفه ی پولی رو بده دقیقا این کارم همین شکله 

باز برای اطمینان از مرجع بپرس عزیزم

سلام 🙃🦚
کجاشو من پولی که تو بانک دارم و با سودش قسط میدم میدم به طرف اونم گفته تا وقتی پولتو پس بدم قسطتو م ...

آها

اصل پول را قرض میگیره ولی بجاش قسط هم میده

بنظرم یجور رباست، باز از مرجعتون بپرسید

.                                                                  

بپرس از مرجعت ولی تا اونجا که من میدونم بله ربا و حرامه اینکه بانک سود میده با مضاربه است که حلال میشه ولی همینجوری بخواد به شما سود بدا ربا است 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
این ب نظرم دقیقا مصداق رباچون تو ربا هم ی نفر ی پولی ب کسی میده و اونی ک پولو گرفته تا زمانی ک کامل ...

ممنونم ازتون پرسیدم گف اگه اولش تعیین نکنی درسته مشکل نداره

بپرس از مرجعت ولی تا اونجا که من میدونم بله ربا و حرامه اینکه بانک سود میده با مضاربه است که حلال می ...

ممنونم ازتون پرسیدم گف اگه اولش تعیین نکنی درسته مشکل نداره