2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماتم پلو

ذهن خلاقی داری دختر 😂😂😂

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

😂😂😂جدید بود

والا 😁

به اندازه دونفر ماهی داریم 

واسه دونفر دیگه چی درست کنم آخه ، لوبیا پلو ، دمی گوجه ، قرمه ، قیمه ، کوکو ، هم تازگی درست کردم ، نمی دونم چی درست کنم 😫

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

کباب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اووووف دلم خواست یه مقدار سبزیشو دارم فریز ولی ماهی دودی شور هیچی ندارم 😕

عزیزممم،منم ندارم با تن ماهی میخوریم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
والا 😁به اندازه دونفر ماهی داریم واسه دونفر دیگه چی درست کنم آخه ، لوبیا پلو ، دمی گوجه ، قرمه ، قی ...

انواع پلو  مخلوط های دیگه هم هستن 

اما باید ببینید خوشتون میاد 

کلم پلو ،هویج پلو ،لوبیا پلو شوشتری و...

انواع پلو مخلوط های دیگه هم هستن اما باید ببینید خوشتون میاد کلم پلو ،هویج پلو ،لوبیا پلو شوشتری و. ...

هویج پلو خوبه ایول برم درست کنم 

خیر ببینی😘

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊