2777
2789
عنوان

آزمایشگاه خوب برای کودک در کرج

62 بازدید | 9 پست

سلام‌ یه آزمایشگاه خوب تو کرج معرفی کنید ، برای پسرم ۴ سالشه ، باید آزمایش بده و تا بحال آزمایش خون نداده ، میخوام جایی برم که رگ گیرشون حرفه ایی باشه . و بخش اطفال داشته باشن 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

من دوبار بردم پارس ژنوم 

اتاق بازی و اسباب بازی و اتاق اطفال دارن 

دخترم با اینکه خیلی حساسه هر دوبار اصلا گریه نکرد آخرشم بهش سی دی انیمیشن و بادکنک دادن

زودم نوبتش میشه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار بردم پارس ژنوم اتاق بازی و اسباب بازی و اتاق اطفال دارن دخترم با اینکه خیلی حساسه هر دوبار ...

ممنون عزیزم ، یعنی اصلا اذیت نشد و خود شما چی اذیت نشدین ؟

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
ممنون عزیزم ، یعنی اصلا اذیت نشد و خود شما چی اذیت نشدین ؟

نه قبلا جاهای دیگه برده بودم اما گریه کرده یا ترسیده 

اینجا خیلی خوب بود تا چند روز باز میگفت بریم دکتر اصلا گریه نکرد

نه قبلا جاهای دیگه برده بودم اما گریه کرده یا ترسیده اینجا خیلی خوب بود تا چند روز باز میگفت بریم دک ...

ممنونم عزیزم خیالم راحت شد ، راستش میخواستم ببرم حکیم یا رازی ، دیدم بعضی از مامان ها راضی نبودن از نحوه ی رگ گیری

ممنونم عزیزم خیالم راحت شد ، راستش میخواستم ببرم حکیم یا رازی ، دیدم بعضی از مامان ها راضی نبودن از ...

من چندبار بردم بهبود راضی نبودم خیلی بچم گریه کرد اشک منم در اومد

من چندبار بردم بهبود راضی نبودم خیلی بچم گریه کرد اشک منم در اومد

ممنون عزیزم