2821
2789
عنوان

شامپو فرش

240 بازدید | 10 پست

دوستان کیا ازشامپو فرش استفاده کردن وراضی بودن چ مارکی؟!؟فرشم سفیده انگار بعضی جاهاش داره زرد میشه اعصابم خورد شده شامپو فرش بزنم خوب میشه؟؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

شامپو فرش نکش لک رو به ظاهر میبره اگه یه زمانی خواستی فرش رو بشوری اون لک موندگار میشه دیگه کلا لکی که با شامپو فرش تحریک بشه دیگه پاک بشو نیست 

بخاطر اینکع توش کلر هست یه مدت برق میزنه فکر میکنی تمیز شده بعد از یه مدت دوباره کدر میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شامپو فرش نکش لک رو به ظاهر میبره اگه یه زمانی خواستی فرش رو بشوری اون لک موندگار میشه دیگه کلا لکی ...

خب چیکارکنم😞😞

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
اسمش چیه؟ واسه فرشه یا چیزای مختلف میشه استفاده کرد؟

لکه بر فرش هست مارک های مختلف

خودم از اسپری یونیورسال سیف(قرمز) استفاده میکنم برای همه چیز خوبه

من چون دوتا بچه دارم و فرشام روشنه هر وقت ی لک افتاد سریع با ی پیس از همون پاک میکنم

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
زنداییم به کف پودر ماشین لباسشویی اعتقاد داره.... خواستی امتحان کن

چیکارکنم ینی با پودر لباسشویی بکشم روش؟!!

2825
2823
2791
2779
2792