2777
2789
عنوان

کار کارمندی

104 بازدید | 10 پست

من کارمندی و اداری رو دوس دارم ولی رشتم تجربیه 

امسال کنکوریم میترسم نیارم

بعد از یه طرفم من تجربی که اومدمو دوس ندارم نه اینکه ترس داشتم باشم از کارای بیمارستانی نه ولی دوسشون ندارم کاره منظم مرتب میخوام 

پشت میز نشینی و دفتری 

میشه راهنماییم کنین و از تجربه هاتون برام بگین

اگر کسی کارمند هست ممنون میشم از تجربش بگه یا اگر اشنا دارید 

استخدامش سخته 

میگن برو حسابداری ولی حسابدار خیلی زیاد شده به غیر از این چه رشته ای دیگ خوبه برای کاره دفتری ؟

مدیریت مالی خوبه؟ استخدامش خوبه؟

مدیریت مالی یعنی چی آخه همون حسابداری بری سنگین‌تری یعنی یه اداره منتظره تو بری تا بشی مدیرش اون رشته واسه آدمهای خوبه که خودشون استخدام هستن الان می‌خوام ریس واحد بشن اونم نه لیسانس دکترا یا فوق همون حسابداری بری سنگین‌تری 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کارمندم. اینکه حقوقم هر ماه میدن و محیطم تقریبا میشه گفت امن هست. ساعت کاریم مشخصه خیلی خوبه اما ...

استخدامتون راحت بود؟ 

میشه بدونم رشتتون چیه؟

چه رشته ای رو پیشنهاد میکنین

استخدامتون راحت بود؟ میشه بدونم رشتتون چیه؟چه رشته ای رو پیشنهاد میکنین

من معماری خوندم و 13سال پیش امتحان دادم و گزینش . بد نبود . اما نمیتونم در مورد رشته به شما پیشنهاد بدم حتما رشته ای انتخاب من که علاقه داشته باشی و همچنین خب پول ساز هم باشه . 

من معماری خوندم و 13سال پیش امتحان دادم و گزینش . بد نبود . اما نمیتونم در مورد رشته به شما پیشنهاد ...

من میگم هررشته ای فقط کاره اداری و کارمندی

میخوام شما ک تجربه داری راه جلو پام بزارید که الان تو این اوضاع چی بهتره شما دیگ هم خودتون کارمندین همم همکاراتونو دیدین چجورین 

من میگم هررشته ای فقط کاره اداری و کارمندیمیخوام شما ک تجربه داری راه جلو پام بزارید که الان تو این ...

عزیزم مگه میشه هر رشته ای! خب باید علاقه داشته باشی. من اگه برگردم عقب میرفتم دنبال کار آزادی که دوست داشتم و نزاشتنم و یا شاید در کنار این کارم اون کارو هم حتما ادامه می دادم میتونستم عصرها برم دنبالش که خودم نرفتم یا حداقل کار کارمندی انتخاب می کردم که حقوق مزایاش بالاتر باشه. در مورد بانک، ثبت احوال، اداره برق تحقیق کن و اینکه کارمند بودن البته شاید محیطی که من کار میکنم اینجوریه سقف آرزوهارو کوتاه میکنه که با روحیه من جور نبود اما گفتم خیلی مزایا هم داره.