2777
2789
عنوان

خونه‌ وام دار❓

85 بازدید | 10 پست

من یک خونه‌ی 100 متری تو منطقه پایین شهر دارم سال ساختش 80 بوده 

میخوام بفروشمش و طلاهامم بفروشم وام بگیرم

حدودا 1,500 تا 1,900 میلیارد به دستم میاد  

به نظرتون میتونم با این مبلغ خونه وام دار تو منطقه‌ی معمولی شهر تهیه کنم؟

چون توی یک منطقه زدن نقدینگی 1,500 بقیه‌ش هم قسطی!

بنظرتون اینکارو انجام بدم درسته؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

در نظر بگیر مناطق خوب شهر رشدشون رو کردنخونه تو بفروش چون سال ساختش بالاسخونتو پیدا کردی واستون بردا ...

یعنی اول خونه رو بفروشم؟

بعد برم دنبال خونه‌ی جدید؟

بعد طلاهامو بفروشم درسته؟

آخه میخوام وام بگیرم طول میکشه اونم چند ماهی 

یعنی اول خونه رو بفروشم؟بعد برم دنبال خونه‌ی جدید؟بعد طلاهامو بفروشم درسته؟آخه میخوام وام بگیرم طول ...

نه چند ماه طول نمی‌کشه اگر همه مدارکت آماده باشه

آره اول خونتو بزار برا فروش،همزمان برو دنبال خونه جدید(تو دیوارنگاه کن) بعد همزمان کارای وامتم بکن، این ۳تا کار همزمان

درنهایت وقتی خونه جدید رو قولنامه کردی طلاتو بده

بستگی داره کدوم شهر باشید الان با این مبلغ تهران پایین شهرم نمیشه اسم خریدخونه رو آورد

جنوبیم 

توی شهرمون قیمت خونه‌های وام دارو پرسیدم تو همین رنج بودن و حضوری هم میخوام برم 

واسه همین میخوام کلا همه چیزو بفروشم فقط بتونم خونه بخرم

فقط گیییییج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم  

نه چند ماه طول نمی‌کشه اگر همه مدارکت آماده باشهآره اول خونتو بزار برا فروش،همزمان برو دنبال خونه جد ...

درسته ممنونم بابته راهنمایی🫶🏻 

برای وام بنظرتون اول طلاهامو بفروشم وام بگیرم یا خونه‌رو؟

پول طلا رو میخوای بزاری بانک؟ کلا چقد وام میخوای بگیری؟ اونجوری ۳ ماه باید پول بخوابونیا

آره 

کلا 600 تومن طلاهام میشه نمیدونم چقدر وام میدن ولی بالای 500 تا میخوام.

خونه‌مم تا بخواد فروش بره یکم طول میکشه فعلا میخوام آگهیش کنم 

و نمیدونم چه قیمت بزارمش!!!!!!

آره کلا 600 تومن طلاهام میشه نمیدونم چقدر وام میدن ولی بالای 500 تا میخوام.خونه‌مم تا بخواد فروش بره ...

کارشناس باید ببری

بنظرم طلا رشدش زیاده

بتونی بری بانک مشورت کنی بهتره

ولی به بانکدارا نگو انقد طلا داری بگو ۲۰۰ نقد داری میخوای ۵۰۰ وام بگیری