بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
مرغ نمی دونم ولی تخم مرغ ۲۲۰ خریدم یک شونه.به کجا داریم می ریم با این تورم واقعا
جالبه انگار کو......ن مرغارو هم دوختن انقدر تخم مرغا کوچیک شدن
ما چند تا مرغ خودمون داریم تازه زینتین بزرگ نیستن ولی تخمی که میذارن دوبرابر تخم مرغ های بیرونه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ناراحتین جمع کنید از ایران برید .😐😐🤨🤨🤨🤨🤨یادتون هست میگفت طرف
ایران مال اوناس دیگه سرشون تو آخوره
وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشهاش گواهی بر گذشتهای بزرگ و پر از افتخار دارد.