2777
2789
عنوان

الان پسره فکر کرده هولم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 87 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی به هول بودن داره شما صداقت داشتی حرفتو زدی و از چارچوبات گفتی دیگه اگه نیتش جدی نباشه که مهم ...

خب آخه نیتشو واضح نگفت عزیزم با چه عنوانی میرفتم دیت؟

خودشم از گفتنش طفره رفت!

دستکاری روانی...اول نزدیک میشه بعد که فکرتو درگیر کرد فاصله میگیره و این بار شما پیگیری میکنید و به ...

موقعیتو یه کم بیشتر تحلیل کن لطفا😄

قضیه واسه یه ماه پیشه ولی تو گروه همچنان ری اکشن میذاره

خدا شفا بده

خب اعتقادات شون این اجازه رو نمیده با پسر غریبه قرار بذارن و هدفه فقط ازدواج

آره ولی دیت میرن خیلیاشونم میرن دیگه بعضیا معتقد ترن و در حد آشنایی بعضیام بیشتر و بیشترم پیش میرن بنظرم ربطی نداره به پوشش چون زیاد دیدم خودم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
رو چه حسابی میگی میاد؟یه ماه گذشتهالبته کلا یه مدلیه میدونم میاد میخوام واضح نیتشو بگه

تجربه ای که از مردها دارم

البته ممکنه تو این مدت به هدفش در کسی دیگه رسیده باشه

درهرحال ذهنتون درگیرش نکن

خب آخه نیتشو واضح نگفت عزیزم با چه عنوانی میرفتم دیت؟خودشم از گفتنش طفره رفت!

دیگه اون هدفش دوستی بوده الانم ری اکشن میره رو پیامات شاید دری وا شه به روش شکارچی صبور

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دستکاری روانی...اول نزدیک میشه بعد که فکرتو درگیر کرد فاصله میگیره و این بار شما پیگیری میکنید و به ...

مرسی عزیزم 

واقعا تعحب کردم حتی یکی از پسرا خیلی آویزونم بود این متوجه شد به اون رو نمیدم...حرفم اینه شفاف بکو ه ...

خیلی حس جالبی نگرفتم کلا از پیامهایی که داده بهت

از مدل حرف زدنش

مطمئن باش قصدش جدی نیست و خودشم نمیدونه چی میخواد.

الانم ازت فاصله گرفت و دیگه هیچی نگفت تا فکرتو مشغول کنه

تا کم کم  خودت بری سمتش یا اینکه یکم شل تر شی

این روششون هست

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

چقدر شما با وقاری خیلی هم خوب جواب دادیاگه نیت ازدواج و آشنایی داشته باشه دوباره میاد جلو

لطف دارید عزیزم، آخه واقعا دلیلی نمیبینم همینجوری با یه نامحرم برم دیت، جدای از اینا حس دم دستی و تو آب نمک بودن بهم دست میداد نیتشو واضح نگفت بهم... نگران بودم سوژه بشم بگن هوله🥲

گرچه آدمی نیست که به کسی بگه

موقعیتو یه کم بیشتر تحلیل کن لطفا😄قضیه واسه یه ماه پیشه ولی تو گروه همچنان ری اکشن میذارهخدا شفا بد ...

همین الان خودت که بعد گذشت یک ماه پیگیری چون اولش حس مثبت گرفتی

و حالا فقط داره خودشو یاد آوری می‌کنه 

جدی جدی یا خیلی کار بلده یا خودشیفتگی داره

از من گفتن

آره ولی دیت میرن خیلیاشونم میرن دیگه بعضیا معتقد ترن و در حد آشنایی بعضیام بیشتر و بیشترم پیش میرن ب ...

بله دیت هم شاید برن ولی مثل ادم مطزح میکنن

نه این که بگه همینجوری. خوش میگذره.😐

ادم مغروریه اصلا حس خوبی نگرفتم انگار از موضع بالا برخورد میکنه 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55