2777
2789
عنوان

الان پسره فکر کرده هولم

1189 بازدید | 87 پست

منظورم هوله نه هَوَل...

هم کلاسی دانشگاهمه، هرازگاهی میومد پی وی در مورد درس میپرسید یه بار در مورد خودش شغلش درامد کمش و قسط داشتنش و خانواده خودش حرف زد و بهم گفت به لحاظ پوشش و... مثل خانواده من هستین( من محجبه‌ام)، از خانواده من پرسید تعداد خواهر برادرا و...سوالاش مشکوک بود بخدا

یکی دو ماهی گذشت بعد دعوتم کرد به قهوه🫤پرسیدم با چه عنوانی؟ گفت همینجوری، خوش میگذره!!!(قبلا بهش گفته بودم دوست جنس مخالف ندارم) منم گفتم اهل دیدار بی هدف صرفا بابت وقت گذرونی نیستم...گفت هدفم دیدار بی هدف و وقت گذرونی نبود صرفا علاقه به گفتگو با شما بود...از صداقتم تشکر کرد😂 بعدم گفت فعلا و مراقب خودتون باشید🙄 و رفت دیگهههه اصلااا پی وی نیومد

فقط تو گروه رو پیامام ری اکشن میذاره

من اهل دوستی نیستم و میخوام اینو قطعی بدونه، و بدونه نیتش حتی اگر دوستی هست باید شفاف بگه

به نظرتون الان گفته دختره چقدر هوله یا چقدر جدی گرفته؟! 

بهش میگفتی من‌محجبه ام از ظاهرم‌پیداست دیت نمیرم یه راست با گل و شیرینی بیا خونمون😄

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر نیتش جدی بوده 

یا حداقل اشنایی برای ازدواج پاپیش میذاره

اگر برای خوش گذردنی ممکنه دیگه نیاد 

بنظرم کار خوبی کردی 

رابطه باید هدف دار باشه 

رابطه که اساس پایه خوش گذرونی باشه چیزی جز اسیب نداره 

چون ته اش یه وابستگی بی حاصل هست 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

چه ربطی به هول بودن داره نفهمیدم 

منظور اون آشنایی واسه رل زدن بود یا صرفا دوستی ؟ اینم نفهمیدم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چه ربطی به هول بودن داره شما صداقت داشتی حرفتو زدی و از چارچوبات گفتی دیگه اگه نیتش جدی نباشه که مهم نیست چی فک کنه 

ولی یه قهوه اشکال نداشت اگه مثل خانواده خودته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بهش میگفتی من‌محجبه ام از ظاهرم‌پیداست دیت نمیرم یه راست با گل و شیرینی بیا خونمون😄

واقعا تعحب کردم حتی یکی از پسرا خیلی آویزونم بود این متوجه شد به اون رو نمیدم...

حرفم اینه شفاف بکو هدفت چیه دوستی ، آشنایی یا هرچی یا قبول میکنم یا رد...همینجوری خوش میگذره مناسب منه؟!

عزیز دلم چرا محجبه ها دیت نمیرن ؟ ندیدی تا حالا یا شوخی کردی ببخشید میپرسم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تست کرده جواب نگرفته الآنم داره گس لایت می‌کنه خودش می‌دونه چه خبرهچون کارشون بلده

گس لایت یعنی چی ؟؟ 

ببخشید من زبان بلد نیستم 🥲🥲🥲

چه ربطی به هول بودن داره نفهمیدم منظور اون آشنایی واسه رل زدن بود یا صرفا دوستی ؟ اینم نفهمیدم

اصلا نگفت بخدا

همینایی که گفتمو گفت، پرسیدم دعوت با چه عنوانی گفت همینجوری... خب نیتتو واضح بگو دیگه اگه میخوای دوست بشی بگو حالتو بگیرم😂اگه میخوای آشنا بشی هم بگو که نظرمو بگم...

خب اعتقادات شون این اجازه رو نمیده با پسر غریبه قرار بذارن و هدفه فقط ازدواج 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه محجبه‌ای که چارچوب داشته باشه دیت نمیره

من فقط با کسایی که برای ازدواج معرفی شدن بیرون قرار گذاشتم و حرف زدم همینطوری قبول نکردم