2777
2789
عنوان

تپش قلب

60 بازدید | 8 پست

بچه ها من وقتی استرس میگیرم 

مخصوصا استرس های مربوط به دوستام ، تپش قلب میگیرم شدید مثلا شاید تا ۱۵۰ بره نبضم 

قبلا تو سن ۱۴ سالگی تجربه خیلی بدی از دوستم داشتم که به شدت صمیمی بودیم و از اونموقع شروع شد و الان که نزدیک ۱۹ سالمه ، وقتی چیزی میشه تپش قلب میگیرم 

قبلا اینجوری نبودم 

تپش ثلب برام مثل پیچی بود که شل شد ،الان هم راحت به تپش میفته 

دو بار اکو و نوار دادم گفتن سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه شوک وارد شد یبار ازون موقع گهگاهی ضربانم میره بالا 

هفته پیش دکتر قلب بودم گفت چیزی نیست  استرس و اعصابه 

تازه قفسه سینه مم درد داره 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

منم یه شوک وارد شد یبار ازون موقع گهگاهی ضربانم میره بالا هفته پیش دکتر قلب بودم گفت چیزی نیست استر ...

وای به خدا منم درد میگیره🥲ببخشید فضولیه میدونم ، شوک وارد شده از طرف خانواده بود؟

تو این چند سال بهتر نشدین ؟

حس میکنم تا اخر عمر قراره باهام بمونه 🥲

وای به خدا منم درد میگیره🥲ببخشید فضولیه میدونم ، شوک وارد شده از طرف خانواده بود؟تو این چند سال بهت ...

ببین یکی از بچه های فامیل داشت خفه میشد من تو اتاق بودم دیدم همه دارن داد و اینا میزنن ولی نمیدونستم چی شده از کسی که تو اتاق هم بود می‌پرسیدم  میگفت بچه ها دارن بازی میکنن بعد میدونستم که صدای نگرانی مامانم اینا چطوره  گفتم نه یچیزی شده تو همین فاصله که بفهمم چیشده و چه اتفاقی افتاده  شوک بهم وارد شد 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

ببین یکی از بچه های فامیل داشت خفه میشد من تو اتاق بودم دیدم همه دارن داد و اینا میزنن ولی نمیدونستم ...

وای خیلی تجربه ی بدی بوده 🥲🥲💔ولی مال من خیلی بد تر بود 

سلام عزیزم 

درکل ضربان انقد بالا در حالت استراحت طبیعی نیست اما اگر فقط موقع استرس رخ می‌ده شاید توجیهی داشته باشه... 

اگه علائمت رو هم به دکتر گفتی و با وجود نوار و اکو گفتن سالمه نگران نباش...

پیشنهاد هولتر ندادن؟

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...