2777
2789
عنوان

تن ماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 41 پست
اره متاهلم با دوبچه😜چیکار کنم دیگه من ذاتن شیطونم🐒

وایییی دیگه فکر بچه رو نمیکردم 😍 خدا حفظشون کنه برات...

توی تاپیکا که میدیدم پست میذاشتی حس میکردم مجردی از عکس پروف و اسم پروفت هم خوشم میومد 

ولی حس میکنم سی و خرده ای هستی و هنوز برای شیطونی خیلی فرصت داری😅🌹

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

اخی خدا حفظش کنهکاش کلا تعطیل میکردن بچه هارو...این کلاس آنلاینم کرونا یادشون داد😂

وووای آره بخدا 

خانم داره سوال میپرسه پسرم پاشده واسه خودش داره جایی میریزه 

ماشین بازی میکنه 

اصلا یه وضعیتیه ها😅🤦‍♀️

هی نفسی میاد و میگاد🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی دیگه فکر بچه رو نمیکردم 😍 خدا حفظشون کنه برات...توی تاپیکا که میدیدم پست میذاشتی حس میکردم م ...

سی چیه بزنم دهنت🤜😅

بیست و پنجم🫡

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

من شمالی ام چون ماهی تازه یه عمر خوردیم اصلا تن ماهی نمیخوردیم. شوهرم کرجیه از بعد ازدواج تن ماهی زیاد خوردم چون خیلی دوس داره.. ولی هنوزم بغد 15 سال از ازدواجم عاشقش نشدم، هیچی ماهی تازه نمیشه و به این هم مربوط میشه از بچگی چی خوردی که مزاجت بپسنده یا نه. شوهرم میگه بخاطر راحتی درست کردن و پخت و قیمتش چیز خوبیه. و اینم بگم که من تمام عمر فک میکردم چیز مضریه ولی برای پسرم یکی دوتا از دکترا تو تغذیه اش گفتن بخوره هفته ای یه بار

سی چیه بزنم دهنت🤜😅بیست و پنجم🫡

واییییی ببخشید اشتباه حدس زدم😂😶

عه تقریبا هم سن خواهر خودمی من متولد ۸۵ ام خواهرم ۸۰ 

فقط مجرده خواهرم😅

خدایی دو تا بچه داری سختت نیست هنوز وقت شیطونیه کی حوصله بچه داری داره😅

واییییی ببخشید اشتباه حدس زدم😂😶عه تقریبا هم سن خواهر خودمی من متولد ۸۵ ام خواهرم ۸۰ فقط مجرده خواه ...

اره منم ۸۰ ام

نه اوایلش که کوچیک بودن مادرشوهرم یا مادرم کمکم میکردن والا بیشتر از یه ادم مجرد که تایم خالی خیلی بیشتری داره من ازادم،از بعد ازدواجم تا الان کلاس شیرینی پزی و ارایشگر و تازگیام خیاطی دارم میرم،ایشالا چند سال دیگه ام میرم زبان 

ولی الان تو سایت میبینم طرف همسن منه زورش میاد پاشه بره دانشکاه یا حتی باشگاه!همش غم و غصه اکبر(اسم مستعار عشقاشون)رو میخورن😜

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره منم ۸۰ امنه اوایلش که کوچیک بودن مادرشوهرم یا مادرم کمکم میکردن والا بیشتر از یه ادم مجرد که تای ...

پس کدبانوی به تمام ک میگن تویی😅عه چقدر خوب که بلدی همه رو منم خیلی شیرینی پزی دوست دارم و اتفاقا کروسان و کیک و بستنی و کیک بستنی و کلوچه هم بلدم درست کنم و خدایی صادراتی میشه 🤪😂

چ خوب ک به همه کارها میرسی الان طرف هیچکاری نمیکنه و صبح تا شب کلش تو گوشیه و ماتم گرفته میگی چته میگه پارنترم بهم خیانت کرده تازه هنوز بچه مدرسه ای هستن😂

راستی چه ماه و چه روزی هستی؟ خواهرم ۱۴ تیر منم ۲۶ شهریور

پس کدبانوی به تمام ک میگن تویی😅عه چقدر خوب که بلدی همه رو منم خیلی شیرینی پزی دوست دارم و اتفاقا کر ...

نه هنوز مونده کدبانو بشم☺️کلی هدف تو سرمه که باید به همشون برسم✨️🎈 

اره تو همین سایت دیدم خیلیارو که واسه دوست پسری که حتی اونو میزنه گریه و زاری میکنن😒بعدشم میگن دنیا فقط با اون گلستانه

من ۲۶ تیر ۸۰ ام🤍

نه هنوز مونده کدبانو بشم☺️کلی هدف تو سرمه که باید به همشون برسم✨️🎈 اره تو همین سایت دیدم خیلیارو که ...

میرسی ایشاالله به همشون😍 اونا تو ی دنیای دیگه به سر می‌میبرن بذار خوش باشن😂 من ۱۹ سالمه تاحالا اصلا ن پارنتر داشتم نه تو رابطه عادی بودم با هیچ کسی

عه چ باحال دقیقا ۵ سال و ۲ ماه ازم بزرگتری جای خواهرمی😃

میرسی ایشاالله به همشون😍 اونا تو ی دنیای دیگه به سر می‌میبرن بذار خوش باشن😂 من ۱۹ سالمه تاحالا اصل ...

ایشالا توام به تمام هدفات برسی

هیچ وقت وارد رابطه نشو از نظرم این رابطه های ابکی ادمو از هدفاش دور میکنن فکر و ذهنت درگیر میشه بعدش طرف میگه خانوادم راضی نیستن و میره،اصولا دخترا وابسته و دلبسته میشن بعدش دیگه میمونه عذاب و درد عشق واست

منم خواهر ندارم تو خواهر کوچیکم😊😘🎈

ایشالا توام به تمام هدفات برسیهیچ وقت وارد رابطه نشو از نظرم این رابطه های ابکی ادمو از هدفاش دور می ...

مرسی خیلی هدف دارم ولی خدا بزرگه یک به یک درست میکنه انشااله 

اره به خودم باشه میخوام مجرد بمونم تا آخر آخه واقعا اعتماد کردن خیلی سخت شده تو این دوره و ادم نمیتونه اعتماد کنه 

مرسی🌺🌹