2777
2789
عنوان

تن ماهی

350 بازدید | 41 پست

از ولع داشتن آدم‌ های جامعه به تن ماهی تعجب می‌کنم من ازهرچی تن ماهیه حالت تهوع میگیرم واز بوی گندش متنفررررررررم واصلا نمیخرم و نمی‌خورم.... فقط ماهی تازه عشقمه

منی که تو کابیتم پراز تن ماهیه😐

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو تاش بده من🗿🚬

بیا ببر

چه مارکی میخای من دونارسی دارم و جنوب

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مارکش مهم نیس فقط تن ماهی باشه کوفت باشه😂

ای جان😂

هرچیزی که یکی دوست داره رو چرا باید منع کنیم من خودم به شدت از غذاهای دریایی بدم میاد ولی چرا باید ش ...

من نمیگم کسی نخوره ...اصلا من کی هستم که نظر بدم اصلا به من ربطی نداره ...فقط،گفتم تعجب میکنم

منم نگفتمهمه متنفرررررباشن گفتم تعجب می‌کنم از ولع داشتن شون ..... خیلی چندش آوره ازنظرمن

خیلی ها دوست دارن

خواهر من عاشق تن ماهی بنده خدا گاهی میاره واسه پسرم و شوهرم 

هی نفسی میاد و میگاد🙃