2777
2789
عنوان

کوفته ی خوشمزه که وا نره بلدین

103 بازدید | 11 پست

سلام صبح بخیر 🍂🍁

کوفته ای که درست کردین و امتحان شدست بدین دستورشو . خیلی مهمه . واسه مهمون میخوام

وانره و خوشمزه بشه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

سلام صبحت بخیر عزیزم خیلی قلق داره هرکی ی طوری درس میکنه من ک تاحالا جرعت نکردم درس کنم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلام صبحت بخیر عزیزم خیلی قلق داره هرکی ی طوری درس میکنه من ک تاحالا جرعت نکردم درس کنم

صبح شمابخیر بانوی سحرخیز😊 بله واقعا درست کردنش قلق داره منم براهمین تاپیک زدم گویا اشپزهای سایت خوابن 😂

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح شمابخیر بانوی سحرخیز😊 بله واقعا درست کردنش قلق داره منم براهمین تاپیک زدم گویا اشپزهای سایت خوا ...

اره عزیزم این وقت صبح یا خوابن یا بچه هارو راهی مدرسه میکنن

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

برا کوفته گوشتت حتما مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله باشه .لپه رو بپز طوری که له نشه بریز تو آبکش آبش کاملا بره و خشک شه کاملا.بعدش یه پیمانه برنج و بزاد با زرد چوبه و نمک در حد نیم پز بپزه و آبش و کاملا بکشه خشک شه حتی بچسبه به ظرف بعد سبزی شامل تره شوید و مرزه یکم‌نعناع رو خورد کن بشور بریز تو دستمال کامل خشک شه . بعد تو یه کاسه گوشت لپه،لپش و هم ۲بار چرخ کن،و مقدارش زیاد نباشه، ،به اندازه ی گوشت یا کمتر .برنج و سبزی و نمک و بریز یه دونه هم تخم‌مرغ بریز بعد کاملا مشت و مال بده کاملا ورز بده همش و بکوب به ظرف چند باز بزار یخجال

برا کوفته گوشتت حتما مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله باشه .لپه رو بپز طوری که له نشه بریز تو آبکش آبش کا ...

ممنون عزیزم . بعدش کوفته رو سرخش کنم یالازم نیست

سلام علیکم‌من‌بیدارم داشتم دستور پخت قورمه میدادم

سلام علیکم و رحمت الله😊 صبح عالی متعالی . خداقوت

اگه گردو داشتی موقع چرخ کردن لپه بریز تو چرخ گوشت حیل خ شمزش میکنه.بعد برو سرآخر درست کردن سس.و مواد میانی.برا سس من روغن حیوانی دنبه رو با پیاز نگینی ریز سرخ میکنم در آخر یکم رب میریزم تفت میدم اب اضافه میکنم کاملا به جوش بیاد.مواد میانی هم دلخواه بعضی ها پیاز چیپسی با زرشک میزارن بعضی تخم مرغ یا الو یا زغال نزاشتی هم چه بهتر مطمئنی که ترک نمیزنه .چون باید کامل وارد باشی بعد گزاشتن مواد داخلش بتونی ترک و ببندی

بعد گرفته ها رو قل کن به دستت اب بزنه و صاف کن روش و محکم فشار بده بین دو دستت .همه رو که اکاده کردی بریز تو مایه سس در حال جوش باید تا نصفه اب باشه نه زیادتر.درشو اول یکم کج بزار زیرش حتما کم کن بعد درش و بزار .جا بیا افته وسط ها یه سر بزن از سس روشون بریز تونستی هم سرو ته کن.نوش جان

بعد گرفته ها رو قل کن به دستت اب بزنه و صاف کن روش و محکم فشار بده بین دو دستت .همه رو که اکاده کردی ...

ممنون گلم از توضیحات کاملی که دادین