2777
2789
عنوان

آسنترا

179 بازدید | 15 پست

دوسه ماهه میخورم آخر ماه هم باید برم دکتر تا بگه ادامه بدم یا کمش کنم،، تاثیری روم نداشته تازه بدترم شدم حالا بخام کمش کنم باید تا کی مثلا نصف قرص بخورم بعد یک چهارم بعد قطعش کنم چون میگن یدفه نباید قطع کرد

غیبت نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از آسنترا بهتر که نداریم به همه میسازه ولی حداقل ۴ هفته طول میکشه اثر کنه. بیشتر برای افسردگی و وسواس جواب میده. در هر صورت اصلا خودسر قطع نکن تحت نظر دکتر چون خدایی نکرده ممکنه حالت بدتر بشه.

برای هر کس همونقدر باش که هستن برات... 

شاید دکتر قرص دیگه ای تجویز کنه یا شایدم بگه همینو ادامه بده که احتمالش کمه

خودت سر خود قطع نکن

ولی من اینطوری قطع شد. چند روز اول نصف خوردن. چند روز بعدی یک چهارم. دو سه روز هم یکی درمیان و کامل قطع شد.

شاید مال تو رو یک برنامه دیگه بخواد بچینه 

منم سه هفته خوردم حالم و بدتر کرد همش گریه استرس نمی‌دونم چجوری بعضی ها انقدرررررر تعریفش و میکنن مو ...

دقیقا همینجوریه اولش بدتر میشی بعد اگر تحمل کنی خیلی خیلییییی بهتر میشی.

من چند ساله به خاطر OCD آسنترا ۵۰ تحت نظر دکتر می خورم. بهم گفت حتی اگر باردار شدی هم نگران‌نباش و ادامه بده و داروی سیف و ایمنیه.

از آسنترا بهتر که نداریم به همه میسازه ولی حداقل ۴ هفته طول میکشه اثر کنه. بیشتر برای افسردگی و وسوا ...

بخدا برای من اصلا جواب نیست 😢یماه سرترالین خوردم مارکش فرق می‌کرد الان سه ماهه اینو میخورم شب و روزم شده فکر و خیال و گریه... قبل قرصا خیلی بهتر بودم

غیبت نکنم

برو پیش دکترت،در هر صورت اوایل درمان باید زود به زود دکترت رو ببینی ، چون دوز داروهاتو باید تنظیم کنه اگر نیاز باشه داروتو تغییر میده.

به دکترت اعتماد کن عزیزم. توکلت به خدا باشه. تو تنها نیستی، من هم سختتترین روزهای زندگیمو پشت سر گذاشتم و به لطف خدا خیلی حالم خوب شد و زندگیم بهتر شد.

وقتی داری برای حال خوبت تلاش می کنی حتما حتما نتیجه می گیری، شک نکن.

دیگه جوری شدم انگار حوصله هیچی ندارم همش با بچهام دعوا میکنم سرشون داد میزنم😔

خوب میشی، بهت قول میدم. هیچ وقت از درمان نا امید نشو.

من‌‌مثل مرغ پر کنده،مثل آدمهای عاصی به هر دکتری چنگ‌میزدم،پیش بهترین دکترای تهران رفته بودم و داروهارو چند هفته می خوردم یا بدتر میشدم یا تاثیری نداشت.

در نهایت رفتم‌پیش روانشناس چند جلسه طول کشید مشکل وسواسم را درست تشخیص داد و بعدش ارجاع داد روانپزشک که با آسنترا درمان شدم.

به روزهایی بود که هیچ وقت فکر نمی کردم انقدر حالم‌خوب بشه.