2777
2789
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست

به هیچ عنوان. حتی یه شب یا یه روز

البته میدونم که بعضی ها به خاطر کار مجبورن برن تو شهر دیگه ای. 

ولی به من ماهی پونصد میلیون هم بدن نمیرم. پول برای زندگی و خانواده در کنار همه. پول بدون زن و بچه ، به درد نمیخوره

شخصا خیر 

ولی خیلی ها هستن که ناچارن و تحمل میکنن 

و اونا خیلی دمشون گرم دارن که بخاطر نون حلال تحمل میکنن 

و همچنین همسرشون هم که تحمل می‌کنند خیلی احسنت دارن 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنو زن نگرفتم ولی با این شرایط اقتصادی کشور ملت۲ شیفتم کار میکنن بازم کم میارن. ب شوهرای الان بگی ۲برابر حقوق ولی کار توی جهنم با کلع قبول میکنن

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

شغل من اقماری هستش. یجورایی مشابه همین چیزی که فرمودین. بجز دلتنگ شدن عیب دیگه ای نداره! 

حقوق و مزایام خوبه و از اونورم جبران خیلی چیزا میشه و تایمایی که میرم مرخصی اغلب بصورت ماهیانه سفر میریم. 

یه وقتایی این دور بودنه هم دو نفرو بیشتر برای هم عزیز میکنه! 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

من اقماری کار میکنم، ۲۳ روز کار، ۷ روز استراحت، چون از زمان مجردی اقماری کار کردم، در زمان متاهلی هم ادامه پیدا کرد.

اگر از ابتدا متاهل بودم، به‌هیچ عنوان راضی به چنین کاری نمیشدم. چیزی که اذیت کننده هست، همین دلتنگی و محروم شدن از زندگی روتین زناشویی و روابط ج و کمرنگ شدن ارتباط با فرزند هست، و علت اینکه میشه تحمل کرد، اول از همه اجبار، بعد درآمد نسبتا مناسب و پیدا نشدن شغل در این وضعیت بیکاری هست.