2777
2789

شوهرم قیافه و هیکل و قد ایناش تقریبا خوبه 

شغلش آزاده پیمانکاره شهرداریه ماهی ۱۵۰ م تا ۲۰۰ م بلکم بیشتر درمیاره 

خونه ماشین زمین اینا داره همشون ولی ب اسم خانوادشه و ماشینشم مشترک استفاده میکردیم با خانوادش چون واسه اونام هست 

خانوادش خیلی بهش می‌چسبن مادرش با شوهرش اوکی نیس هر چی میخاد ب شوهر من میگ همینطور خاهرش و برادر کوچیکش 

خود شوهرم تقریبا حسود و اهل رقابته حتی ب خانواده منم حسودی میکردن 

مادرش خودخواهه تمام پولای شوهرم تو حساب اون میره برای همه چی اول یا اونا مشورت میکنه حتی وقتی ی چیزی برام میخرید میگفت بریم ب مامانم نشون بدیم 

خلاصه ک اولویتش کلا اونا هستن برای منم آدم لارجی نبود خسیس هم نبود اما سخت خرج می‌کرد تقریبا اوایل خسیس تر هم بود بعدا درستش کردم 

خودمم وضع بابام خوبه با اینکه شاغل نیستم ولی از طرف خانواده ساپورت میشم یعنی بحث مالی شوهرم برام مهم نیس دنبال آرامشم 

باهاش بمونم یا جدا بشم؟ 

خودمم ۲۵ سالمه قیافه و هیکلم خوبه فیتنس کار میکنم فقط در حال حاضر شاغل نیستم و دانشجوام بخام کار کنم راحت میتونم شاغل شم خانواده حمایت میکنن

اینارو کفتم ک کمکم کنین درست تصمیم بگیرم

خانوادش همش بینمون دعوا مینداختن و منم ک بهش میگفتم منو میزد شوهرم بعضی وقتا

خودش چندماهه درخواست طلاق داده سه سال و چندماهه عقدیم ی هفته هم منزل مشترک زندگی‌کردیم بدون عروسی اینا 

پسری که بدون اجازه مامانش نمیتونه خشتکش و بکشه بالا چرا ازدواج کرده؟

همه چی مامان مامان مامان خب برو پیش همون مامانت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو طلاق میخوای بفرما اقدام کن ...باهاش توافق نکن

اشتباه کردم ب حرفش اعتماد کردم گفت مهرتو ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم از ۲۱۴ تا شد ۳۰ سکه

بعدشم ک الان فراریع ۳ تا پیش پرداخت براش بریدن همونم نمیده 

اون دیگه دادخواست طلاق داده و توی هر شرایطی طلاق میگیره چون به احتمال زیاد مادرش دستور صادر کرده دیگه فایده ای نداره اگه واست ارزش و احترام قایل بوده توی این مدت که بمون اگه نه که بری بهتره چون درامدش هم مثل اینکه برای خودشه نه شما فکر کن ببین چه چیزشو دوست داری و چی کاری واست میکنه چه نفعی واست داره ؟ولی مهریه اتو بگیر نگذر چون جامعه به یه زن مطلقه دیگه هرگز مثل سابق نگاه نمیکنه و هر پسری هم باهات آشنا بشه دیگه اون ارزشی که اول داشتی رو ته دلش واست نداره من خودم طلاق گرفتم و دوباره ازدواج کردم تجربه دارم که میگم من خودم احمقانه ترین کارها رو کردم و پشیمونم هیچ حق و حقوقی نگرفتم فقط خودمو داغون کردم و کنار کشیدم تو نکن

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اگه میتونی وکیل بگیر وگرنه نمیتونی حق و حقوقت رو بگیری اونم فقط داره تورو میترسونه کاش قبل از هر اقدامی میرفتی پیش مشاور و وکیل 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

درخواست طلاق ک دادهاما میگه نه مهریه میدم ن طلاق میدم

صبر کن 

اگر خونه نمیاد و شش ماه گذشته اول نفقه بزن 

بعد عسر و حرج و بعد طلاق غیابی 

ولی تا اون موقع صبر کن حتی شده یکسال صبر کن 

کسی ‌ک درخواست طلاق داده صبرش تموم میشه😉