2777
2789

همه ی نسل ها فکر میکنن سوختن 

جز

ما دهه ی شصتی ها که باور داریم جاودانیم و پیر نمیشیم 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی نسل ها فکر میکنن سوختن جز ما دهه ی شصتی ها که باور داریم جاودانیم و پیر نمیشیم 😅

خوبه خداروشکر برای شما خوبه

مایی که همه بدبختیا دیدیم بی پولی کرونا جنگ گرونی همه چی🙂

خوبه خداروشکر برای شما خوبهمایی که همه بدبختیا دیدیم بی پولی کرونا جنگ گرونی همه چی🙂

ما هم دیدیم والا

فقط ما پوست کلفت شدیم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خوبه خداروشکر برای شما خوبهمایی که همه بدبختیا دیدیم بی پولی کرونا جنگ گرونی همه چی🙂

عزیزم من خودم هم دهه هشتادیم آنقدر به همه چی بد نگاه نکن این اتفاقات واسه هر دوره ای بوده خداوکیلی دوازده روز جنگ هوایی قابل مقایسه هست سال دفاعی که دهه های گذشته رو زمین با دست خالی کردن نیست گذشته هم سختی های خودش رو داشته خاطرات بزرگتر هامو که میشنوم مو به تنم سیخ میشه ایستادن طولانی تو صف نون و طولانی تر از اون صف بنزین تو سرما وضع ما الان به مراتب خیلی بهتر از اوناست نمی‌خوام ماله کشی کنم می‌خوام از ته دل به یک هم دوره این انرژی مثبت بدم💚🌿 به آیندت امیدوار باش نزار هیچ اتفاقی مانع جلو افتادنت بشه

ماهم نسلی هستیم با اینکه دیدیم اینجور چیزا از سن بچگی پخته شدیم و ولی قوی هستیم ادامه میدیم😊

عزیزم

ما نسل شماها رو دوست داریم 

بچه ها و پاره های تن خودمونید 

کاش شرایط بهتر بود و انقدر اذیت نمیشدین ☹️♥️🍃

عزیزم من خودم هم دهه هشتادیم آنقدر به همه چی بد نگاه نکن این اتفاقات واسه هر دوره ای بوده خداوکیلی د ...

اره این درسته که پیشرفت کرده  خب ولی از یک نظرم اقتصادی بدتر شدیم ولی بازم خداروشکر🌺🌸