بغیر از ۱۴۸۰ نیست؟زنگ زدنی و پیام دادنی باشه حضوری نباشه؟ و اینکه مشاوره واقعی باشه یه شخص که کاربلد باشه که باهاش صحبت کنم خصوصی و پرایوت و قضاوت نکنه مثلا یه شماره عمومی که کلا بیست دیقه بشه باش حرف زد نه چون وسواس فکری رو که قطعا نمیشه تو بیست دیقه درمانش کرد و پشت تلفن من چجوری اون همه چیز جزئی رو توضیح بدم اصن یا کانال یا یه سایت نباشه که فقط یه حرف کلی زده که افکار منفی و وسواسی رو محلش نذار یه جمله کلی نمیتونه وسواسم رو درمان کنه چون جزئیه وسواس و به ظاهر سادست راه حلش شاید یه جمله باشه ولی تو عمل گیر میکنم انقد که جزئی بین و منطقیم و انقد از چت جی پی تی سوال پرسیدم و راه حل پیدا کردم که راه حلارو قاطی کردم راه حلایی که خودم میدونستم ولی میگن وسواس یعنی بیماری شک با اینکه میدونی هی میپرسی و هی شک داری و انقد که پرسیدم قاطی کردم که کجا چی رو چه راه حلی رو جلوی چه مشکلی باید استفاده کنم بقول بعضیا انقد میدونم که همین دانش زیاد واسم داستان شده و مریضم کرده خلاصه وسواس رو باید راجبش صحبت کنم با یک روانشناس نیاز دارم که یکی بشنوه نیاز به درمان جدی داره نیاز به زمان داره پیچیدست با یه تلفن یه حرف کلی نمیشه حلش کرد مخصوصا وسواسی که کهنه شده و سالها درگیرشی من الان چهار ساله درگیرم