2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 26 پست
میدونه ولی معمولا براش موثر نبوده استامینوفن الانم خیلی بالا نیست ۳۷ هستبه نظرتون یک ساعت گذاشته بدم ...

والا من با دارو زیاد موافق نیستم نمیتونم قطعی نظر بدم،ولی همیشه با اونایی که نوشتم تب خودم و خانواده ام رو در عرض یکی دو ساعت پایین میارم ،نهایتش یدونه استامینوفن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در هر صورت با خیال راحت نخواب اگه میدونین خوابتون سنگین میشه گوشی زنگ بزارین یا دستشو بگیرین بخوابین

اره نگران همینم که خوابم سنگین شه واسه همین نمیخوابم واسه شوهرم یادداشت گذاشتم بیدارم کنه صبح 

ممنونم ازتون 

خوب پس تبش پایین اومده دیگه دارو نده،دستمال خیس بذار و پاشویه کن که حرارت پاهاش کامل بره

ببخشید یه سوال بیدار ک شد خیلی جیش داشت جیبش داشت می‌ریخت دیگه ؛ ممکنه اصلا تبش به خاطر خمین بوده باشه ؟ 

در هر صورت با خیال راحت نخواب اگه میدونین خوابتون سنگین میشه گوشی زنگ بزارین یا دستشو بگیرین بخوابین

بیدار ک شد خیلی دستشویی داشت جیشش داشت می‌ریخت سریع بردمش دستشویی ممکنه اصلا تبش واسه اون بوده 

ببخشید یه سوال بیدار ک شد خیلی جیش داشت جیبش داشت می‌ریخت دیگه ؛ ممکنه اصلا تبش به خاطر خمین بوده با ...

دیگه سرما خورده باشه تب میاد، جیش هم خوبه اشکالی نداره که، بدنش پاکسازی میشه، بهش مایعات زیاد بدین زیاد جیش کنه،ولی خوب اگه اسهال اینا بشه اونم راهکار خودشو داره که زود خوب بشه( سیب رنده شده و چای مونده و موز و …)