2777
2789
عنوان

میگن مادر مقدسه

182 بازدید | 51 پست

اگ قراره مادر مقدس باشه مادر من از ۶سالگی منو شکنجه داده یادم میاد کاراش

قرارباشه تقاص نده 

پس با روایت از پیامبر تضاد داره ک ی خانمی ی گربه داشت از بس شکجه اش کرد بهش اب نداد تلف شد پیامبر گفت بخاطر اینکار اون دنیا مجازات میشه

بخاطر ی گربه 

پس چجوری ی انسان بیگناه رو شکنجه بده بعد بگه من مادرم همه بمن حق میدن و تورو ناخلف میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه میگن مادر مقدسه یا بهشت زیر پای مادر هست به این معنی نیست که ۱۰۰ درصد مادرا میرن بهشت همشون.منظور اینه که راه رسیدن به بهشت خدمت به مادره.یعنی اگه شما به مادرت هرچند بهت ظلم کرده خدمت کنی و اون رو مقدس بشمری خودت به درجه علیه میرسی وگرنه ممکنه مادرت بخاطر خطاهاش به قعر دوزخ هم بره.

البته ناگفته نمونه اون دنیا اونقدر همه در گیر و دار حق الناس هم هستیم که اونجا حاضریم همه هم و ببخشیم تا کار خودمون اون دنیا راه بیفته و از عذاب خلاصی پیدا کنیم.

بابام میخواست طلاقش بده باهم دعوا کردن بعد رفت بیرون 

مامانم از خسادت ک چرا من دیدم و ی گوشه ساکت نشستم ۶سالم بود 

تهدیدم کرد بخاطر اینکارش ۳سال شب ادراری گرفتم تا ۹سالگی 

باز کتکم میزد از ترسم بهش نمیگفتم خودم لباسهام عوض میکردم تو حمام 

میشستم 

اینکه میگن مادر مقدسه یا بهشت زیر پای مادر هست به این معنی نیست که ۱۰۰ درصد مادرا میرن بهشت همشون.من ...

هبچ راهی نداره یارگیری کرده همه رو ب جون هم انداخته در حد دستور ب قتل هم داده 

احساس قدرت میکنه 

بعد ب من میگ نمیدونم چرا بچه هام باهمدیگر حسودی میکنن دیگ بعد اینهمه سال خسته شدم بهش گفتم چون خودت ماهارو ب جون هم انداختی چهارتا فحشم داد بدوبدو رفت 

خیلی باید برا ازدواج دقت کن اصلا عجله نکنی

من کارم از این حرف گذشته اجازه نمیده تهدیدم کرده 

مشاور کن فرار کنم 

میخوام برم ی شهر دیگ دوساله تو فکرم چجوری برم ک دیگ وادار ب برگشتن نشم 

اینکه میگن مادر مقدسه یا بهشت زیر پای مادر هست به این معنی نیست که ۱۰۰ درصد مادرا میرن بهشت همشون.من ...

بنظرم این عادلانه نیست بهرحال هرکسی کم یا زیاد بار گناه داره گناهان ما ک باهم مساوی نیست اونجا اندازه گناهی ک کردیم از اعمال نیک برمیدارن یا مجازات میشیم

ن اینکه من ببخشم تا بخشیده بشم 

خب اونجوری طرف مقابل ک کل زندگی منو تباه کرده آسیب جسمی و روحی بهم زده با منک مثلا فقط ی فحش بهش دادم ک مساوی نیستیم  

تو همه منابع نوشته ک هرکسی رو اندازه کارش پاداش یا مجازات میکنبم ن کمتر یا بیشتر