2777
2789
عنوان

میخوام برم‌مشهد بچم‌مریض شده

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستان بعد ۱۰سال قسمت شده برم مشهد حالا بچم مریض شده هیچی شوق ذوقی ندارم از چند ماه پیش برنامه ریزی کردم‌ هتل و‌بلیط قطار از طرفی با یه خانواده دیگه میخوایم بریم من ارزوم بود برم مشهد بچم هفته پیش بستری شد خروسک گرفته بود قبلشم عفونت چشم حتی قبلشم دماغش کپ بود یک‌ماه مریضه اولین باره انقد طولانی مریض شده بعد بستری که مرخص شد تا سه روز خوب بود تو‌خونم‌بودیم‌ها از روز چهارم سرفه و‌تب دکترشم نبود ببرمش فردا دوباره میبرمش حالا چهارشنبه میخوایم بریم مشهد نمیدونم برم یا نه اون خانواده ایم که میخپایم بریم یه بچه ۲سال و نیم داره میترسم بگیره از دخترم سفری که انقد ذوق اشتیاقش داشتم چیکار کنم تب دخترم کمه دوبار استامینیفون دادم فعلا تموم شده ولی سرفش نه دماغش باز صدا دار شده سینوزیت داره راه حل بدین شاید دیگه قسمت نشه اینم‌بعد ۱۰سال داره جور میشه که دودل شدم

عزیزم تاچهارشنبه مونده ببرش دکتردرمانش کن بخداتوکل کن انشاءالله تاچهارشنبه خوب میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دکترش نبود دارم دیونه میشم بخدا

توکل ب خدا  تا چهارشنبه خیلی مونده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
امروز دکترش نبود دارم دیونه میشم بخدا

باآقامون صحبت کن خودش راهنماییت میکنه کمکت میکنه مطمئن باش

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

تا چهارشنبه خیلی موندهمطمئن باش تا اون موقع بهتر شده سریع ببر دکتر و دارو بدهو این چند روز کامل بذار ...

دارو‌ الانم دارم میدم مرخص که شد دکتر دارو‌داد انتی بیوتک اسپری بینی زادتن امروزم یه شربت گیاهی ضد سرفه خریدم استامینیفونم میدم ولی باز باید برم ببینم چی میگه