2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 32 پست
زاج سفید خوبه ولی نه برای طولانی مدت زینگ هم خوبی ولی نه برای طولانی مدت دقت کردید چی شد؟ همه موادی ...

عزیزم زاج جلوی عرق رو نمیگیره

و بوی بد عرق ناشی از وجود میکروب های روی اون یه ذره پوسته

ک زاج باعث. ضد عفونی کردن اون قشمت میشه

مثلا چرا دست هامون بوی عرقش بد نیست؟ چونکه اون قسمت میکروبی زنده نیشت وجود نداره اما زیر بغل بخاطر رطوبت و کنبود اکسیژنو این ها باکتریاش زیادع

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کف سفیداب میزنم به بدنم یه پودر سفیده بعد از حموم که هنوز مرطوبم استفاده میکنمبعدشم مام میزنمحالا ...

سفیدآب شنیدم خیلی پوست رو خشک مبکنه درسته؟ البته برای صورت من اینو. شنیدم

سفیدآب شنیدم خیلی پوست رو خشک مبکنه درسته؟ البته برای صورت من اینو. شنیدم

ببین خوده سفیداب نیستا فکر کنم پودرشه

من فقط برای زیر بغلم استفاده میکنم اما چون پوستم کلا چربه اگرم خشک کنه برای من اشکالی نداره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بوی عرق چطوری سموم رو دفع میکنه؟

بوی عرق که همه ازش فراری هستن نشون از سلامت جسمانی شماست ☺️

اون منافذ زیر بغل در هنگام تعریق باز میشه همراه با مایع بو هم آزاد میکنه که به دفع سموم منجر میشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

ببین خوده سفیداب نیستا فکر کنم پودرشهمن فقط برای زیر بغلم استفاده میکنم اما چون پوستم کلا چربه اگرم ...

اهاا 

بوی عرق که همه ازش فراری هستن نشون از سلامت جسمانی شماست ☺️اون منافذ زیر بغل در هنگام تعریق باز میشه ...

🌱🌸مرسی دوستم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بوی عرق که همه ازش فراری هستن نشون از سلامت جسمانی شماست ☺️اون منافذ زیر بغل در هنگام تعریق باز میشه ...

این همه مطلب علمی خوندم اولین باره میشنوم بوی بد عرق نشونه ی سلامته🫢🤔

خیر، بوی بد عرق به خودی خود نشانه سلامتی نیست. در واقع، این بو معمولاً نشانه فعالیت باکتری‌های روی پوست شماست، نه یک وضعیت پزشکی خاص.

در ادامه یک توضیح دقیق‌تر ارائه می‌شود:

چه چیزی واقعاً باعث بوی بد عرق می‌شود؟

1. عرق به خودی خود بی‌بو است: عرقی که از غدد «اکرین» ترشح می‌شود (که در سراسر بدن وجود دارند) عمدتاً از آب و نمک تشکیل شده و معمولاً بو ندارد.

2. باکتری‌ها مقصر اصلی هستند: مشکل اصلی از عرق غدد «آپوکرین» ناشی می‌شود. این غدد در مناطقی مانند زیر بغل، کشاله ران و پاها متمرکز هستند. عرق آپوکرین حاوی پروتئین و چربی است.

هنگامی که این عرق با باکتری‌های طبیعی روی پوست شما ترکیب می‌شود، باکتری‌ها آن را تجزیه می‌کنند. این فرآیند تجزیه است که بوی بد بدن را تولید می‌کند.

چه زمانی بوی عرق می‌تواند نشانه یک مسئله باشد؟

اگر بوی عرق شما ناگهان تغییر کند، بسیار شدید یا غیرعادی باشد، ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل زمین‌های باشد، مانند:

· عدم رعایت بهداشت شخصی: دوش نگرفتن منظم و تعویض نکردن لباس‌های عرق‌آلود.

· رژیم غذایی: مصرف غذاهای تند و پرادویه (مانند سیر، پیاز، کاری)، کافئین یا الکل می‌تواند بر بوی عرق تأثیر بگذارد.

· شرایط پزشکی:

· هایپرهیدروز (تعریق بیش از حد): تعریق زیاد محیط بهتری برای رشد باکتری‌ها فراهم می‌کند.

· دیابت: در موارد بسیار نادر و معمولاً در شرایط حاد (کتواسیدوز دیابتی)، عرق ممکن است بوی میوه‌ای یا استونی داشته باشد که یک وضعیت اورژانسی است.

· مشکلات کبدی یا کلیوی: این اندام ها سموم را دفع می کنند و اگر به درستی کار نکنند، ممکن است بوی بدن تغییر کند.

· عفونت‌ها: برخی عفونت‌ها می‌توانند باعث تعریق و بوی خاصی شوند.

· استرس و اضطراب: استرس باعث فعال شدن غدد آپوکرین می‌شود و عرق ناشی از استرس وقتی با باکتری‌ها ترکیب شود، بوی قوی‌تری دارد.

نکات برای کنترل بوی بد بدن:

· دوش روزانه: با صابون ضد باکتری برای کاهش باکتری‌های روی پوست.

· استفاده از دئودورانت یا ضدعرق: دئودورانت بو را می‌پوشاند، در حالی که ضدعرق با مسدود کردن موقت مجاری عرق، میزان تعریق را کاهش می‌دهد.

· پوشیدن لباس‌های تمیز و نخی: پارچه‌های طبیعی مانند پنبه به تبخیر عرق کمک می‌کنند.

· اصلاح موهای زیر بغل: موها رطوبت را نگه می‌دارند و محیطی مناسب برای رشد باکتری‌ها ایجاد می‌کنند.

· توجه به رژیم غذایی: اگر متوجه شدید برخی غذاها بوی بدنتان را بدتر می‌کنند، مصرف آن‌ها را کاهش دهید.

جمع‌بندی نهایی:

بوی بد عرق یک پدیده طبیعی ناشی از تجزیه عرق توسط باکتری‌هاست و نشانه مستقیم سلامتی نیست.با این حال، اگر بوی عرق شما ناگهانی، بسیار شدید یا غیرعادی شد، بهتر است برای بررسی احتمال وجود یک مشکل پزشکی زمین‌ای به پزشک مراجعه کنید.

خیر، بوی بد عرق به خودی خود نشانه سلامتی نیست. در واقع، این بو معمولاً نشانه فعالیت باکتری‌های روی پ ...

این جوابه هوش مصنوعیه و تاجایی هم که من تحقیق کردم همین بوده

اصلا اصلا تاحالا نشنیدم کسی بگه بوی بد عرق نشونه ی سلامتیه🤔🤔🤔

عزیزم زاج جلوی عرق رو نمیگیرهو بوی بد عرق ناشی از وجود میکروب های روی اون یه ذره پوستهک زاج باعث. ضد ...

درسته عزیز دلم منم نگفتم که جلوی عرق رو میگره بلکه بوی اون رو کنترل میکنه بدن شما وابسته به اون میشه اگر استفاده رو قطع کنید بعد چند مدت بدنتان واکنش نشون میده بهش و مشکلات پوستی به همراه داره خودم باچشم دیدیم وگرنه نمی گفتم خوبه ولی نه برای طولانی مدت

باکتری های مفید رو هم از بین میبره چون خاصیت باکتری کشی داره همین باعث مسدود شدن منافذ پوست،اگزما،خارش و ... میشه که همه به خاطر جمع شدن سموم در منافذ🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

این جوابه هوش مصنوعیه و تاجایی هم که من تحقیق کردم همین بودهاصلا اصلا تاحالا نشنیدم کسی بگه بوی بد ع ...

خوشگلم من نتیجه تحقیقات چند سالم رو گفتم و مورد های که با چشم دیدم رو گفتم شما خودتون یک پارچه خانومی عزیز دلم 

میتونی خودت تصمیم بگیری🙏🥰

درسته عزیز دلم منم نگفتم که جلوی عرق رو میگره بلکه بوی اون رو کنترل میکنه بدن شما وابسته به اون میشه ...

خب من اینی که معرفی کردم دارم میگم برای بدن مضرر نیست

مثلا یسری دئودرات ها هستن که میدونم اونا مضررن یا یک پودر گیاهی قهوه ایه اونم. گوگرد دارهدمضره ولی راجب زاج کلی تحقیق کردم که مضرر نباشه یوقت

خوشگلم من نتیجه تحقیقات چند سالم رو گفتم و مورد های که با چشم دیدم رو گفتم شما خودتون یک پارچه خانوم ...

فداتشم عزیزم اطفاقا منم خیلی تو این زمینه ها تحقیق میکنم و حساسیت به خرج میدم🩷🙏🏻

الان شما چیکار مبکنید برای تعریق و بوی بد