2777
2789

ماجرا اینجا س با فیلم 

https:/ /B2n.ir/nn2001

فاصله وسط این // حذف کنین تا فیلم باز بشه 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

امروز تو اکسپلور دیدم😂

واقعا 😂 شانس ببین 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من این سوال زیر رو تو یک تاپیک پرسیدم دیدم لایک کردید و استارتر قفل کرده بود نتونستید جواب بدید

اگر عیب نداره سوال منو اینجا جواب بدید چون خیلی دنبال کارم ببخشید اینجا میپرسم

شما هنوز تو کانکت یار کار میکنید؟

من حدود یک هفتس ثبت نام کردم و کدپستی و شماره ملی و شماره تلفن دادم ولی گواهیم تایید نمیشه هر روز دارم چک میکنم..جایی هست تماس بگیرم یا فقط باید منتظر باشم؟؟

👊
سلام عزیزم من این سوال زیر رو تو یک تاپیک پرسیدم دیدم لایک کردید و استارتر قفل کرده بود نتونستید جوا ...

آره من کار می‌کنم فعلآ خداشکر مشکلی ندارم 

ثبت‌نام ش طولانی هست زمان می‌بره 

اون قسمت آموزش ها بخون بعد آزمون ش شرکت کن تا بتونی گواهینامه بگیری 

چون رایگان هست دیر نوبت میشه 

تماس داره ولی برای اونایی که احرار هویت شدن 

اونایی که می‌خوان ثبت‌نام کنند فقط همون پشتیبانی خود برنامه س