2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من . هم لاپاراسکوپی هم هیسروسکوپی

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

براچی انجام دادی هیترو....خوب شدی بعدش...قبلش بستری شدی..هزینش چقد بود ..لطفا توضیح بده کامل مرسی

سال۹۶ بخاطر سپتوم و سقط های مکررم.

بیمارستان شریعتی تهران عمل کردم.پیش دکتر فاطمه سرو.

روز قبل از عمل یه مشاوره بیهوشی و دکتر قلب فرستاد بیمارستان.

آره بعد عمل خوب شدم ..

ساعت۶بستری شدم.

ساعت ۴هم مرخص شدم.

هزینش چیزی نبود ،چون بیمارستان دولتی بود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

سال۹۶ بخاطر سپتوم و سقط های مکررم.بیمارستان شریعتی تهران عمل کردم.پیش دکتر فاطمه سرو.روز قبل از عمل ...

من میخام جنین انتقال بدم یماه دیگه میگه میخام ببینم مگه رحمت مشکلی چیزی نداشته باشه...میگه یک روز قبلش باید بستری شی...نمیدونم همراه باخودم ببرم یانه..درد داره بعدش..تاچن وقت خونریزی داشتی بعدش

خدایا فقط یه نگااااه

من میخام جنین انتقال بدم یماه دیگه میگه میخام ببینم مگه رحمت مشکلی چیزی نداشته باشه...میگه یک روز قب ...

همراه ک راستش من نمیخواستم کسی بدونه ،نه .نداشتم.

چون شخر غریبم ،اگه شهر خودم بود خواهرمو میبردم.

ولی کار خوبیه ،حتما برو ک شانس بارداریت خیلی زیاد میشه.

بستری شو. شبی ک بستری میشی نیاز به همراه نداری.

تا ده روز خونریزی هست،عین پریود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همراه ک راستش من نمیخواستم کسی بدونه ،نه .نداشتم.چون شخر غریبم ،اگه شهر خودم بود خواهرمو میبردم.ولی ...

پریودیم که دوروزه خوب شدم دوباره پریودی یعنی....شما باردار میشدین وسقط میشد یا نمیشدین هم..چکارایی انجام میدن بااین عمل

خدایا فقط یه نگااااه

پریودیم که دوروزه خوب شدم دوباره پریودی یعنی....شما باردار میشدین وسقط میشد یا نمیشدین هم..چکارایی ا ...

خونریزی بعدش میگم مثل پریوده.

باردار میشدم ،بخاطر سپتوم سقط میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40