2777
2789
عنوان

کاشت ناخن در بارداری

90 بازدید | 13 پست

نگین حالا ول کن مگه مجبوری 

اولا هنوز صد درصد مطمعن نیستم باردارم 

دوما اینقد ناخنام زشته که باورتون نمیشه 

خودم چهره ی قشنگی دارم هیچکس باورش نمیشه چقد ناخنام داغونه شصت دستام خیلی پهن 

ناخنای کوچولو پر از خط و شکستگی 

اگر برای خودم ضرر داره مهم نیست

برای جنین ضرر داره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول مطمعن شو بعد 

معلومه ک ضرر داره خصوصا یو وی

من حتا لاک ساده ام نزدم الان عذاب وجوان دارم چرا یه قرص استامینوفن خوردم با چرک خشک کن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اگر روم میشد عکس ناخنامو بفرستم نمیگفتی لاک ساده بزن😅

ناخنات هر چی هست قشنگه

کی گفته ناخنای همه باید یه شکل باشه تا قشنگ بشه ؟ کی معیارای زیبایی ناخنو تعیین کرده؟ من که خودم اصلا به ناخنای کسی دقت نمی کنم زیاد

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
وای دمت گرم خدا حفظش کنه

اره بابا از ناخن کارمم پرسیدم گفت کلی پرستار میان اینجا همه هم کاشت میکنن حامله هستتن حتی خیلی از دکترا هم.میگن کاشت مجازه

کراتین و این چیزا ممنوعه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ناخنات هر چی هست قشنگه کی گفته ناخنای همه باید یه شکل باشه تا قشنگ بشه ؟ کی معیارای زیبایی ناخنو تعی ...

منم ...

مگه اونایی که کاشتشون شبیه پای مرغ میشه.... نمیدونم چطور قشنگ می دونن

.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..