2777
2789
عنوان

بچه ها فر موقت قشنگه

260 بازدید | 37 پست

می‌خوام عید برم شهر شوهرم اینا بعد موهام حالت داره کراتین هم کردم افتضاح شد دلم میخواد عید فر کنم بنظرتون به چه کسیایی میاد موهام هم کوتاه کردم تا پایین شونمه بنظرتون فر کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=402707754]وااای وای نکنیااااااااا...موهات داغون میشن[/QUOTE ناموسا نمیدونم چه گهی بخورم موهام وز شده بخدا داغونم دلم میخواد کراتین کنم شوهرم نمیزارع آخه یبار انجام دادم تاثیری نداشت بنظرت پروتیین تراپی کنم ؟

موهات خراب میشه مخصوصا اینکه بعد کراتین میخوای فر کنیاگه دلشو داری فر کن بعد یک مدت که خراب شد کلا م ...

چه کار کنم تو بگو من قبل از اینکه بچه دار بشم لاغر بودم موهام خوب بود ولی الان نه الانم که عید تصمیم داریم بریم اونجا داغونم

[QUOTE=402707754]وااای وای نکنیااااااااا...موهات داغون میشن[/QUOTE ناموسا نمیدونم چه گهی بخورم موهام ...

اره خیلی بهتره تا فر...حتی کراتین هم بهتره..‌‌‌‌‌‌‌‌اگرمیخوای موهات آسیب جدی ببینن فر کن  

موهام تا بند سوتینم بود ساقه موهام بر اثر دکلره سوخته بود افتضاح شده بود اما شفا گرفت قیمتشم ۲تومن ش ...

مراقبتش هم داره بعد الان چند وقته زدی ریزش هم قطع می‌کنه ؟