2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین ⁉️

68 بازدید | 8 پست

فک کنید یکی از نزدیکان تون یه چیزی برای شما خریده که گرون هم هست 

ولی زیرپوستی داره پولش رو ازتون میگیره ولی به رو نمیاره و یه جوری انگار لطف کرده 

و از طرفی بهتون میگه تا نه ماه دست به حقوقت نزن من به پولت نیاز دارم 

قبلا هم همین کار رو کرده ، که چهارماه دست به پولت نزن نیاز دارم و پول رو هم گرفته و خرج کرده 

حالا شما توی این موقعیت چه حسی داشتید ؟ چیکار میکردین ؟

پول رو بهش میدادی یا اینکه اون چیزی که برات خریده رو میفروختی تا پولش رو بهش بدی 

از این آدم کادو قبول نکن یا نه گفتن یاد بگیر حتی اگر طرف ناراحت بشه ارزش داره ،یعنی چی دست به حقوقت نزن ، من اولین باره میشنوم و شاخ دراوردم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسش میدادم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

کادو نبوده بیشتر خریده که راحت باشم شخص نزدیکی هست بهم ولی حس میکنم داره از لحاظ مالی کنترلم می‌کنه

اگر همسرته سخت نگیر اگر دوستی چیزیه با هم حسابتون جدا کنید

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...