mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 عنوان بیاین حس ششم بگم بازی 277 بازدید | 81 پست اسمتون بگین و بعد سوال بپرسید که جوابشو میدونی بین دو گزینه بپرسین رنگ لباس نپرسیه صلواتم مهمونم میکنی واسه ازدواجم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1404/09/08 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 عسلمرنگ لباس؟ 😑گفتم رنگ لباس نه و بین دو گزیته مثلا تک فرزندم یا نه؟جواب برای شما میشه نه عسل خانم تک فرزند نیستی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
بهم_میگن_پرنسس عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 5041 😑گفتم رنگ لباس نه و بین دو گزیته مثلا تک فرزندم یا نه؟جواب برای شما میشه نه عسل خانم تک فرزند نیستی اها لباسم صورتیه یا سفید؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 اها لباسم صورتیه یا سفید؟ صورتی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
منوآرزوهام عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4118 باهمسرم کی آشتی میکنیمدلش تنگ شده دوسم داره میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه
لجوج عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 3967 بچم سالمه؟دختره؟پسره؟ فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 بله یا خیر؟ تتتروخدا بخونید متن تاپیکو عزیزم اسمتو بگو بعد سوال بین دوگزینه که موابشو میدونی بپرس اگر درست بود اینم میکم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19927 فرستادم برات.ندا هستم امتحان علوم پایه پزشکی رو بار اول قبول میشم آیا؟ سال ۴۰۷ دارم.نمره م از ۲۰۰ نمره چند میشه توی این آزمون؟ یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
منوآرزوهام عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 4118 ازمنا جواب بده گلم خیلی استرس دارم حالم بده میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه