2777
2789
عنوان

اچ پی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست
یعنی این ویروس همینجوری یدفعه ای درگیر میکنه یا صدرصد رابطه با ی شخص دیگه ینی نفر سومی درکاره حتما؟؟ ...

ببین کلا تو بدنه ...حالا پایش باشه بگیری ممکنه چند نوع همزمان بگیری اما خودشو نشون نده..مگه بدنت ضعیف بشه نشون بده..بعضیا با زگیل ک‌خوش خیم هستن...بعضیا دهانه رحم....با التهاب نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند نوع بیخطر هست چند نوع پر خطر..دو نوع از همه پر خطر تر....که باعث تغییر سلولی میشه

یا اباالفضل من ازشوهرم یه نمونه اشو گرفته بودم اما آزمایش ندادم چیه یه دونه مثل خال سیاه گوشتی کوچیک بود اما روش روغن درخت چای زدم الان تقریبا رفته نمیدونم این چه نوعیه یعنی؟

یا اباالفضل من ازشوهرم یه نمونه اشو گرفته بودم اما آزمایش ندادم چیه یه دونه مثل خال سیاه گوشتی کوچیک ...

کم خطر...برو تست بده...چطور اون رو دیدی خودت تست ندادی؟؟

بیشتر از ۲۰۰ نوع از این ویروس وجود داره که ۱۵ نوع اون به عنوان پر خطر شناخته میشن و نوع ۱۶ و ۱۸ بین ...

عزیزم یه دونه مثله خال سیاه رو کنار جای حساسم بود یه کمی هم خارش داشت یه مدت ..روغن چای زدم تقریبا رفته یعنی این چه نوعی بود الان که رفته یعنی خوب شدم؟

باید با دکتر زنان مشورت کنی احتمالا فریز کنی التهابو

فردا میرم برام دعا کن

فریز درد داره

آخه من تنهام کسی رو ندارم

با نامزدمم قهر کردم گفتم میخام به هم بزنم

عزیزم یه دونه مثله خال سیاه رو کنار جای حساسم بود یه کمی هم خارش داشت یه مدت ..روغن چای زدم تقریبا ر ...

شاید موی زیر پوستی بود

چرا تست ندادی هم‌پاپ هم ژنوتایپینگ

کم خطر...برو تست بده...چطور اون رو دیدی خودت تست ندادی؟؟

با آینه دیدم خب احساسش کردم دیگه تو واژن نیس کنار جای حساسمه روشه مشخصه..اما روغن درخت چای چند بار زدم سریع محو شد انگار‌..هم میترسم برم دکتر هم روم نمیشه...شوهرعوضیم باهرزه ها رابطه داره برای همین گرفتم😢البته خیلی وقته باهاش دیگه رابطه ندارم اما هفت هشت ماه پیش یه بار رابطه داشتیم