2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5314 بازدید | 724 پست
باشه بیا نمیگم نیا میگم منو نبین فقط گاهی با ویلچرم تک چرخ میزنم از جلوت رد میشم خخخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همون ویلچرت بسه واسه بگا رفتنم🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه بد نیست ولی نه اینقدر خوشگل

خب دیگه بسه همون بخدا

منو نبین من کرم دارم یکم پگوریه بدم میاد

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دورت بگردمممم مهربونم شیرینممم فداات بشم همچنین مامان شمارو خدا حفظ کنه واست سایش ۱۲۰ سال بالا سرتون ...

فداتشم قشنگم قربونت تو نازی جونم خیلی خوشحالم که خوشحالی  خواهر خوبم💋🥰😍🫂💛😘جان دلی💞

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

خخخ این کراش زده رو جارو من

کو جاروووت؟

دیوس بالخره ویلچر داری یا جارو حالا جاروت با دسته است؟🤣

فداتشم قشنگم قربونت تو نازی جونم خیلی خوشحالم که خوشحالی خواهر خوبم💋🥰😍🫂💛😘جان دلی💞

فقط میگمممم بیا ببوسمتتتت انقد ک ماهی و مهربونی گلمممم😍🥰💋💋💋💋💋💋❤️‍🔥❤️‍🔥❤️🤎🤎

کو جاروووت؟دیوس بالخره ویلچر داری یا جارو حالا جاروت با دسته است؟🤣

اینا رفیقام میگن جارو از بس جارو زدم ویلچری شدم خخخ جارو والا جارو سقفیه،🤣🤣🤣🤣😱😱😱

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

تو همین الانشم واقعا خوشکلی مطمئنم خوشگل تر میشیفقط مدل عجیب غریب نزنی رو به بالا😂

دورت بگردممم مهربونممم😍🥰😍جقد ماهید همتون بخداا

گفتم نیمه فانتزی

حالا همسرم گیررررر داده نههه کلا فانتزی😐گفتم پدسگ بلید نفسمم خوب باشه