2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 724 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با پونزدع تا تعلیق سیاه شدم الان اک بودن تعداد پستام سر ب فلک کشیده بود این ک چیزی نیس این برای ف ...

بسم الله 

من یبار تعلیق شدم

اونم جنبعالی گفتی ی عنتر تگ کن شب بخیر  بگو تعلیق شدم🤣🤣🤣تهدیدم کردن یبار دیگه مشکی میشی😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

بسم الله من یبار تعلیق شدماونم جنبعالی گفتی ی عنتر تگ کن شب بخیر بگو تعلیق شدم🤣🤣🤣تهدیدم کردن یبا ...

پووووف خخخخ هر کی با من دوست شده ب کرررات تعلیق شده دیگ خود دانی..چندتا کاربری دیگ بزن اگ تعلیق شدی دست ب چیز نمونی تا ازاد بشی با اون یکی بیای

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

پووووف خخخخ هر کی با من دوست شده ب کرررات تعلیق شده دیگ خود دانی..چندتا کاربری دیگ بزن اگ تعلیق شدی ...

خط نداررم که عبضی

ناموسا تعلیق ک میشی مث لالا فقط نگاه میکنی🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

منم همینطوررر عشقممم😍😍🥰😘😘😘

🥰💋

خیلی از هم‌صحبتی باهات و دیدنت خوشحال شدم

دلا خانوم رو هم جای من یه ماچ روی صورت ماهش بذار

با اجازت من برم بخوابم عزیزدلم😍💕

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

تو چقد میخندی دختر دهنت گشاد نشه حالا ،🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گشاد نبود مگه؟🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🥰💋خیلی از هم‌صحبتی باهات و دیدنت خوشحال شدمدلا خانوم رو هم جای من یه ماچ روی صورت ماهش بذاربا اجاز ...

قزبونتتت بررم‌مهربونمم 

چشمم فدای تو بشمم 

دلام میبوستت خاله ژون😍🥰

خوب بخوابی گلمم شبت رویایی😍🥰😍😘😘😘

مث مرده میشی میای میخونی نمیتونی جواب بدی دستت از دنیا کوتاهه خخخخ

دقیقاااا 😂😂😂😂مخصوصا وقتی پی وی پیام میاد طرف منتظره😂