2789
عنوان

بچهااا

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 724 پست
اقا دهن تک تکتونو همی گربه سر دیوار خخخخ اینقدر منو ریپ زدین جواب هیچکی نمیدم خخخ

🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو جواب نده فقططط🤣🤣🤣دهنت سرویس بخدا هنوز دازم میخندم بچم بیدارنشه فقط

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣تو جواب نده فقططط🤣🤣🤣دهنت سرویس بخدا هنوز دازم میخندم بچم بیدارنشه فقط

خخخخ باشه تو حذیث و اون ملکه دیگه همش ملک ملک ملک ....ملک هم ویلچری شد بس جواب داد

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وااااای 😂😂تو خیلییییی مودبی بخدااا منو بیینی چی میگی من داداشم ک هیچ با عموام هم شوخی مثبت ۱۸ میکن ...

😂😂میدونی کلا از حرف زدن و عکست مشخص بود

ولی جدی خیلی خجالت کشیدم

من اصلا فحش هم نمیدم کلا شخصیت آرومی دارم

اینو که گفتم در افق محو و ذوب شدم😑

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

خخخخ باشه تو حذیث و اون ملکه دیگه همش ملک ملک ملک ....ملک هم ویلچری شد بس جواب داد

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اروم بااااش ملک ویلچریه خودم😂😂😂فک نمیکردم انقد بخندم🤣🤣🤣🤣ملک ملک ملک 💃💃💃🧑‍🦽‍➡️🧑‍🦽🧑‍🦽‍➡️💃💃

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اروم بااااش ملک ویلچریه خودم😂😂😂فک نمیکردم انقد بخندم🤣🤣🤣🤣ملک ملک ملک 💃💃💃🧑‍🦽 ...

لعنتی ما همزمان عضو سایت شدیم فکن از چهار سال پیش همو میشناختیم خخخخ

😂😂میدونی کلا از حرف زدن و عکست مشخص بودولی جدی خیلی خجالت کشیدممن اصلا فحش هم نمیدم کلا شخصیت آروم ...

عزیزمییی قربونت برممم

مشخصه هم خانومی هم مهربونی هم دل پاکی هم ارومییی🥺

اشکال نداره عزیزمم پیش میاد 🫠🥰

لعنتی ما همزمان عضو سایت شدیم فکن از چهار سال پیش همو میشناختیم خخخخ

فقط تعداد پستامون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نشان از چیست🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزمییی قربونت برممممشخصه هم خانومی هم مهربونی هم دل پاکی هم ارومییی🥺اشکال نداره عزیزمم پیش میاد � ...

من که تو رو میبوسم از دور قشنگم🥰😍💋💋💋

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

فقط تعداد پستامون🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نشان از چیست🤣🤣🤣🤣🤣

من با پونزدع تا تعلیق سیاه شدم الان اک بودن تعداد پستام سر ب فلک کشیده بود این ک چیزی نیس این برای فروردین تا اللنه

عنتر اون شیوه مال تویه پتروس

🤣🤣🤣🤣🤣وااای پتومو کردم دهنم سگ توروحت مردم ازخنده 🤣🤣🤣