2777
2789
عنوان

شوهرتونو نفرین میکنید میگیره

385 بازدید | 32 پست

من تا حالا کسی رو تو زندگیم نفرین نکردم 

حتی ۵،۶ سال پیش یکی یه بدیه بزرگی بهم کرد که تا ۲ سال گریه میکردم ولی بازم نفرینش نکردم 

ولی خیلی خیلی دلم از شوهرم شکسته 

نفرینش کردم 

دلم می‌خواد خودش و خانوادشو بگیره 

ولی انگار میدونم که نمیگیره خیلی پوست کلفت تر از این حرفان 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

اره همیشه 

هر بار گفتم گرفته 

خودمم ناراحت میشما 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقیقتش نه نمیکنم 

چون قطعا دلم هم نمیخاد اون من رو نفرین کنه و اینکه هر اتفاقی که برای اون بیفته چون شوهرمه و بهم وصله زندگی منو هم تحت تاثیر قرار میده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خانوادش چرا چه سنگدلی

پولو خرج خانوادش میکنه 

بعد برای دکتر من میگه پول ندارم 

خانوادش راست راست تو چشمم نگاه میکنن و دروغ میگن و انکار میکنن

میگیره ، البته نفرین نمیکنم میگم خدا جوابتو بده، یا مادرشوهرم دلمو شکوند سپردم به خدا به ماه نکشید یه مشکل بزرگ براش پیش اومد جلوم زااار میزد شوهرم مشکل و گره تو کارش میفته من که دل خوش میکنم این کارمای کاراشونه

دعا میکنی شوهرت بمیره خو طلاق بگیر

دعا نمیکنم بمیره 

اوایل پول نداشت و خیلی بهتر بود از وقتی به یه قرون پول رسید خیلی خودشو گم کرد 

نفرین به مالش میکنم 

چون جونش بسته به مالشه 

درسته سختیش برا خودمه ولی حداقل دلم خنک میشه 

زن و مرد وقتی همو نفرین یا دعا کنن زود میگیره چون گردن هم خیلی حق دارن

ولی تو نفرینش نکن ،بالاخره زن و مرد یکین،مبادا برگرده به خودت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اولین بار ازش پول خاستم نداد..... رفته بود تو مغازش تا کلید برقو زده بود همه لامپا و پریزا و سیما آتیش گرفته بود.... یه بارم دلمو شکست رفت بیرون سه ساعت بعد با پای گچ گرفته اومد خونه 

به حکمتش دل سپردم ❤

من نفرین کردم بهترین اتفاقها براش افتاده که خودش هم انتظار نداشته

اینم پوستش کلفته 

همین میشه براش