2777
2789

هیچوقتتتت به عکس اعتماد نمیکنم اصلااا

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

من کلا به خاطر همین لباس و شلوار و اینا اینترنتی سفارش نمیدم چون تا خودم از نزدیک نبینم نمیشه ممکنه ی جاش بد دوخته شده باشه سوراخ باشه بعد اصلا ی جنس دیگه بدن ی خانمی هم چن ساعت قبل گذاشته اصلا ی چیز دیگه براش فرستاده بودن ولی مال ی پیج دیگه بود

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حضوری خریدم خدایی شومیز بلنداش جناس خوب بود من دو نا رنگ سورمه ای و سبز شو گرفتم حضوری

من یه شومیز آلبالویی خریدم جنسش اصلا عجیبه قرار بود پوپلین باشه

من از مزون افراذاینترنتی خریدم عالی بوده

من یه شومیز آلبالویی خریدم جنسش اصلا عجیبه قرار بود پوپلین باشهمن از مزون افراذاینترنتی خریدم عالی ب ...

شاید جدیدا کیفیتارو اوردن پایین بی شرفا

تا یه ذره فالور میگیرن خدا رو بنده نیستن دیگه یادم باشه نرم مغازش 

وایییی فکر کردم نوشتی شوهر آلبالویی 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

دقیقا،من دوسال پیش اینا ۴ تا خریدم،افتضاح بود،دیر هم فرستادن،پیشتیبانی هم کلی توهین میکرد به همه

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی