سلام
کسایی که منو از ۲ سال پیش بابت مونجارو میشناسن، میدونن که هدفم معرفی یه اتفاق به شیوه ی درست بوده.
این تاپیکو بابت ارز دیجیتال میزنم. من سال ۹۰ اولین جایی که سر کار رفتم، کارفرمام که مدیرعاملمونم بود، بهم گفت با حقوقت بیتکوین بخر، حالا من حقوقم اون موقع ۳۵۰ هزار تومن بود و چون سررشته ای نداشتم، از این گوش به اون گوش در کردم، در صورتی که خدا از اون موقع بهم نظر کرد و من ندیدم. بعد از ۱۵ سال تازه میبینم چه بازاری رو از دست دادم. کلی نشستم حساب کردم که اگه فلان موقع به جای فلان هزینه ی الکی بیتکوین میگرفتم، چقدر میشد. مثلا سال ۴۰۰ ماشینمو ۲۸۴ میلیون خریدم و شهریور ۴۰۴، ۷۵۰ میلیون فروختمش. در صورتی که اگه با ۲۸۴ میلیون بیتکوین میخریدم، پولم در تاریخ فروش ماشینم ۵ میلیارد تومن میشد.
یه توصیه میکنم به هرکی این تاپیکو میخونه، اگه پول دستته و الکی هزینش میکنی، نکن، حتی ۱ میلیون شده، بیتکوین بخر. خوبی ارز دیجیتال اینه قیمت خود بیتکوین که رشد میکنه، در کنارش دلار هم ماشاالله شب تا سحر در حال رشده.
شاید باورتون نشه ولی تا تجربه نکنین متوجه نمیشین. نمیگم از عشق و حالتون بزنین ولی تا جایی که میشه پولتونو به بیتکوین و چندتا ارزهای اصلی دیگه بدین.
الانم واسه کسایی که دنبال اینن که یه ارزی بخرن که سود کنن، میخام یه خیری برسونم، البته منم خیر میبرم چون بابت معرفی ارزها میخام مبلغ ناچیزی دریافت کنم اما مطمئنم که بعد از ۱ نهایت ۳ سال میاین اینجا و کلی دعاممیکنین.
هر چقدر پول دارین و نمیدونین چی بگیرین که طی یکی دو سال آینده به پول خوبی تبدیل بشه، من بهتون میگم.