2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

81 بازدید | 12 پست

سلام 

کسایی که منو از ۲ سال پیش بابت مونجارو میشناسن، میدونن که هدفم معرفی یه اتفاق به شیوه ی درست بوده.

این تاپیکو بابت ارز دیجیتال میزنم. من سال ۹۰ اولین جایی که سر کار رفتم،‌ کارفرمام که مدیرعاملمونم بود، بهم گفت با حقوقت بیتکوین بخر، حالا من حقوقم اون موقع ۳۵۰ هزار تومن بود و چون سررشته ای نداشتم، از این گوش به اون گوش در کردم، در صورتی که خدا از اون موقع بهم نظر کرد و من ندیدم.  بعد از ۱۵ سال تازه میبینم چه بازاری رو از دست دادم. کلی نشستم حساب کردم که اگه فلان موقع به جای فلان هزینه ی الکی بیتکوین میگرفتم، چقدر میشد. مثلا سال ۴۰۰ ماشینمو ۲۸۴ میلیون خریدم و شهریور ۴۰۴، ۷۵۰ میلیون فروختمش. در صورتی که اگه با ۲۸۴ میلیون بیتکوین میخریدم، پولم در تاریخ فروش ماشینم ۵ میلیارد تومن میشد. 

یه توصیه میکنم به هرکی این تاپیکو میخونه، اگه پول دستته و الکی هزینش میکنی، نکن، حتی ۱ میلیون شده، بیتکوین بخر. خوبی ارز دیجیتال اینه قیمت خود بیتکوین که رشد میکنه، در کنارش دلار  هم ماشاالله شب تا سحر در حال رشده. 

شاید باورتون نشه ولی تا تجربه نکنین متوجه نمیشین. نمیگم از عشق و حالتون بزنین ولی تا جایی که میشه پولتونو به بیتکوین و چندتا ارزهای اصلی دیگه بدین.

الانم واسه کسایی که دنبال اینن که یه ارزی بخرن که سود کنن، میخام یه خیری برسونم، البته منم خیر میبرم چون بابت معرفی ارزها میخام مبلغ ناچیزی دریافت کنم اما مطمئنم که بعد از ۱ نهایت ۳ سال میاین اینجا و کلی دعام‌میکنین.

هر چقدر پول دارین و نمیدونین چی بگیرین که طی یکی دو سال آینده به پول خوبی  تبدیل بشه، من بهتون میگم.

۴۴۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ارز چی داری...من دارم نمیدونم راسته یانه

من اصل کاری ها رو دارم، بیتکوین اتریوم و bnb ، یه سبد جدید هم گرفتم با مبلغ ۵۰ میلیون پخشش کردم رو ۸ تا ارز که آینده ی خوبی دارن

۴۴۴

عزیزم سلام ، سوالم ربطی ب تاپیکتون نداره ولی تاپیک قبلی قفل کردید مجبورا اینجا پرسیدم

من الان ۴ روزه دوز ۲.۵مانجارو تزریق کردم

دیشب یک سوم کوبیده 

ظهر سه قاشق کاکارونی

و شب سه تا لقمه کوچک سیب زمینی با سبزی خوردم

یکمم انار

تقریبا دوساعتی میشه اسهال شدید گرفتم قبلش یبوست خفیف بودن

و گلاب ب روتون

آروغ بد بو (تخم مرغی )دارم

چکار کنم؟

از حجم غذاس؟

نرماله؟

خاهشا راهنمایی کنید

عزیزم سلام ، سوالم ربطی ب تاپیکتون نداره ولی تاپیک قبلی قفل کردید مجبورا اینجا پرسیدممن الان ۴ روزه ...

خب عزیز من این چه کاریه؟ مونجارو عملکرد هضمو میاره پایین. آخه چرا این همه وعده غذا خوردین؟ 😔

چاره ای ندارین باید تحمل کنین تا اوکی بشین، از قرص ضد اسهال هم میتونین استفاده کنین، اگه شدید بود باید برید دکتر  هرچند سرم هم بزنه بازم تا تاوانشو ندین اوکی نمیشه 

۴۴۴

خب عزیز من این چه کاریه؟ مونجارو عملکرد هضمو میاره پایین. آخه چرا این همه وعده غذا خوردین؟ 😔چاره ای ...

کوبیده رو برای شب قبلش خورده بودم

فرداش صبحانه نخوردم

۳ظهر ۳قاشق ماکارونی خوردم

و ۸:۳۰شب سه تا لقمه سیب زمینی ابپز و سبزی 

یعنی میگین زیاد خوردم؟؟؟؟

کوبیده رو برای شب قبلش خورده بودمفرداش صبحانه نخوردم۳ظهر ۳قاشق ماکارونی خوردمو ۸:۳۰شب سه تا لقمه سیب ...

عزیزم چربه خب، باید رعایت کنی مخصوصن اوایلش که بدنتون عادت نداره

۴۴۴