2777
2789
عنوان

بچها لطفاردنکنین نظرتونو بگین

219 بازدید | 28 پست

بچه ها من ۷سال ازدواج کردم شوهرم ازهمون اول عصبی بود کلا ۲ماه نانزدموندیم ازدواج کردیم فردای عروسیم کتکم زد فهمیدم هم دسبزن داره عصبیه شدید فوش میده بددهنه شدیییید بددل شکاک چش چرون خسیسهههه خیلی مخصوصا براپوشاک یامثلا زیبایی چن بار کتکم زد رفتم شکایت کردم نتونستم بجایی برسونم ازنظرمالی یکم بده وضع بابام  بعد۴سال بااینکه قرص میخوردم باردارشدم کل بارداریم بااسترس دعواگذشت من چارماه ک قبل بارداری قهرکرده بودم بعد اشتی کردیم همون ماه حامله شدم بعدش ۹ماه خودش بهم تهمت زد ک خونه بابات حامله شدی الان بچم ۲سالشه هرروز دعواداریم هرچقد کوتاه بیام نمیشه خیلییی کم خرجم تامیگم میگه کجات کم خرجه ۵۰۰تومن هرروز فقط خوراکته......بچها عروسی میشه درجه ۱ ازدوماه قبل پدرمودرمیاره میری خودتو نشون مردا میدی من ازش سرترم ازقیافه تا دعوا میکنیم میگه چقد بدقیافه ای زشتی بعدشم نمیزارع اصننننن بخودم برسم بعدش میگ شووخی بود تازگیا فهمیدم خیانت کرده ب یکی ازفامیلاش پیم داده بود بیام پیشت عکس بده دختره گفته بودحوصله ندارم اینم نوشته بودازهوس افتادی بعدش یع چت دیدم براپارسالع بادوستش زن اوکی کردن اززیرش دررف گف شوخی بود......تااسم مهمونی عروسی میاد بغضم میگیره برالباس گرفتن اینا بااینکه داره پدرمودرمیاره تحقیرمیکنه منت میزاره فقط کاریه البته کارگرع کارش ازاده بدنیس درامدش ولی خسیسههههه خیلیییییییی

بچها شما باهمچین ادمی میموندین یان؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرااا اگه شرایط مالی رو میتونستم تا حدی جور کنم فقط طلاق

البته من به جای تو نیستم 

باید تمام شرایط رو بسنجی 

همیشه طلاق گرفتن راه زندگی درست نیست 

ممکنه از چاله بیفتی تو چاه

حقیقتش من نمی موندم ولی شرایط رو باید سنجید به بعد طلاق فکر کن چی میشه زندگیتو اگه قصدت جدیه براش بر ...

فقططططط بخاطربچم موندم نمیدونم چیکارکنم دیگ دارم داغون میشم 

اگ برم مادرم میگ بچرونگه میدارم برو کار البته غرغروعه مادرم

فقططططط بخاطربچم موندم نمیدونم چیکارکنم دیگ دارم داغون میشم اگ برم مادرم میگ بچرونگه میدارم برو کار ...

خوبه دیگه تازه اگه بری کار شاید با یکی اشنا شدی و بختت برگشت

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

خوبه دیگه تازه اگه بری کار شاید با یکی اشنا شدی و بختت برگشت

بچم چیییییی

ایخدا کاش بمیره فک کن مثلا من دستم بندباشه یه جازودستی بکشه یع ساعت بهم میگ اره بیرونم کارکنم خونه هم بی عرضه ای زن نیستی هرچی ازدهنش درمیاد میگه....