2777
2789
عنوان

خدا لعنتت کنه بهم گفت تو خ را

166 بازدید | 0 پست

بچه ها خاک بر سرم جدا 

از سن کم با این که دانشجو بودم رفتم کار کردم که خرجم رو دوش خونوادم نباشه ازشون پول تو جیبی نگیرم 

کلی طلا و لباس برای مادرم گرفتم همه جوره از حقم کوتاه اومدم همیشه پیش همسنام سرم پایین بوده 

مادرم در ظاهر یه روشنفکر اکادمیک که همه بهم میگن خوشبحالت ولی نمیدونن همین زن زندگی رو برام زهر کرده کی میتونه به بچش بگه کاش جات سنگ میزاییدم کاش میمردی تو فلانی خرابی 

دخترعموم زنگ زده از دیتش برام بگه سرجمع40 دیقه باهم حرف زدیم اومده تو داد میزنه بابات کارت داره اون بیچاره هم ناراحت شد قطع کردم بهش گفتم کارت زشت بود زهرا ناراحت شد 

یهو اینو جو گرفت سر من داد زد تو گ.وه خوردی بیجا کردی من مادرتم نمیخوام با این لات و لوتا باشی 

منم جوایشو محنرمانه دادم به من میگه خجالت نمیکشی ما قدیم پیش مامانمون اسم پیر نمیاوردیم تو به من چیا میگی در شراطی که خدا شاهده من با دوستام حرف میزنم میاد سرشو میچسبونه به گوشیم چتامو با دوستام میخونه با پیج فیک همه شونو دنیابل کرده ابرو برام نزاشته ه هم میپرسه دوس پپسر فلانی چیشد اون چیکار کرد این چی گفت

اخر سر چی به من بگه خوبه میگه هر دوتاتون خرابید دیگه تورو که بزور از بغل فلانی جمعت کردم  <پسری رو میگه که همه جوره پای منو خونوادم مونده پنجشنبه هم خواستگاریمونه> خیل معذرت مخوام میگه تو قه..ه ای هم تو هم کل خونوادت تو بغل اینو اون وللویین اسیر پسرین 

منم واقن بغض کرده بودم گفتم منم دخت توعم دیگه و دقیقا اشارم به این بود که دوسدختر بابام بوده خودش بعدشم گفتم خجالت نمیکشی تو مادری قهر کردم اومدم اتاقم اعصابم داغونه من با این چیکار کنم همیشه تو هر بحث کوچولویی جنجال  میکنه اخرش میگه خونوادتن خرابین

خورشیدم شده عسلی دور نگات.