2777
2789

یا ن؟

هرچی میدونین بگین لطفا 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

نه بهش ظلم کردم آوردمش خدا از من بگذره و به اون عمر با عزت و سلامتی و تندرستی و دل خوش بده الهی آمین 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداحفظش کنه 

فکر میکردم بیاد چه ها میشود شدم یه مادر افسرده بی حوصله بمیرم براش که تک وتنها مونده بچم یه همبازی نداره 

دعا کنید خدا کمکمون کنه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نه بهش ظلم کردم آوردمش خدا از من بگذره و به اون عمر با عزت و سلامتی و تندرستی و دل خوش بده الهی آمین

یاخدا چرا 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
چرااا

چون شرایط زندگی بده خودم اعصاب ندارم   دیوونه شدم     واقعا بچه دار شدن تو ایران خیلی اشتباه    بچه گناه داره       من اصلا اینجوری نبودم بعد بچه اینشکلی شدم

چون شرایط زندگی بده خودم اعصاب ندارم دیوونه شدم واقعا بچه دار شدن تو ایران خیلی اشتباه بچه ...

ای بابا 

از نظر اقتصادی منظورتونه؟

ای بابا از نظر اقتصادی منظورتونه؟

اقتصادی که خیلی خیلی  مهم   شوهرم دو جا کار میکنه حیلی شبا لصلا خونه نمیاد  

ولی در کل الان مثلا بچه من الرژی داره سر یه شیر خشک صد تا داروخانه میریم ، هوا الوده یه بیرون نمیریم پوسیدیم     خودم حساس شدم ام رو بچه خونه هر کسی نمیرم  کسی دست بهش بزنه دیوونه میشم هر کی چیزی بگه اعصابم به هم میریزه...   چون همه اینا رو اعصابمه بچه تا گریه میکنه میخوام سرمو به کوبم تو دیوار 

اقتصادی که خیلی خیلی مهم شوهرم دو جا کار میکنه حیلی شبا لصلا خونه نمیاد ولی در کل الان مثلا بچه ...

عزیزم شرایط سختی داری حق داری کلافه باشی واقعا

خداقوت بهت 

امیدوارم ب بهترین شکل بزرگ شه و بتونی همونطور ک میخوای ثمره تلاشاتو ببینی