2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 68 پست
راحت حرف نمیزنم میگم اخرش اونه دیگ.میخواید کلن رابطه نداشته باشید فکرتون راحت باشه

برا شما شاید ولی برا خیلیا سقط خط قرمز هنوز

در ضمن بحث این نبود که نباشه بحث این بود روش درست باشه

موفق باشید

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا شما شاید ولی برا خیلیا سقط خط قرمز هنوزدر ضمن بحث این نبود که نباشه بحث این بود روش درست باشهموف ...

ایشون اولی رو سقط کرده دیگ.اولی ک مهم و اصل کاریه روش درستم من بهش گفتم.من ترجیح میدم بچه شوهر خیانت کار بی پول مستاجرو معتاد هزاران بار ازبین ببرن. شما دوست داری بچهای بیشتری بدبخت بشن این مشکل شماس

ایشون اولی رو سقط کرده دیگ.اولی ک مهم و اصل کاریه روش درستم من بهش گفتم.من ترجیح میدم بچه شوهر خیانت ...

عزیزم قرار نیست شوهر شما هرحور هست فکر کنی شوهر منم اونجور باشه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم قرار نیست شوهر شما هرحور هست فکر کنی شوهر منم اونجور باشه!

من شوهر شمارو نگفتم ـگفتم ازینجور مردا چراباید هروز بیاری بعدشم مگ فقط شوهره.زن خودش ادم نیس بدنشو بخاطر بچه نابود کنه.بچه زاییدن هنر نیس حیواناتم اینکارو انجاممیدن

من شوهر شمارو نگفتم ـگفتم ازینجور مردا چراباید هروز بیاری بعدشم مگ فقط شوهره.زن خودش ادم نیس بدنشو ب ...

نمیدونم‌مشکلتون چیه از کجا فهمیدین شوهر استارتر این‌مشکلات رو‌داره که دارید میگید نهایت سقطه خودتونم نمیدونید چی‌گفتین و‌چیو به چی ربط دادین 

شما سفط رو اسیب به زن‌نمیدونید؟ مرد وسیله‌پیشگیری داشته باشه اوفه ولی زن یکسره قرص اورژانسی بخوره و سقط کنه اسیب نمیبینه

کسیم اینجا‌ نگفت زن هی بچه بیاره نمیدونم چرا هر بار یه موضوع بی ربط و‌جدید رو‌باز میکنید

واقعیتش دیگه حرفی ندارم و موفق باشی عزیزم هرکسی صلاح زندگی خودش رو‌بهتر میدونه من دوستانه بهتون‌گفتم که سقط چقد براتون ضرر داره شما کلی مباحث‌ بی ربط دیگه رو‌باز کردین بازم اگه فکر میکنید قرص اورژانسی و‌سقط براتون بهترِ خب این‌روش رو‌پیش ببرید

شبتون بخیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم‌مشکلتون چیه از کجا فهمیدین شوهر استارتر این‌مشکلات رو‌داره که دارید میگید نهایت سقطه خودتونم ...

اصلنم بی ربط نبود ایشون روش خاص من دادم.منم میدونم سقط خیلی بیشتراز زایمان اسیب داره برا کسی گفتم ک بچه نمیخواد گفتم سختش نکنید نهایتش اینه سقط میکنید.شما سریع گارد گرفتی خط قرمزه.و فلان بیسار.راجب شوهر ایشونم چیزی نگفتم ی کاربر دیگ راجب کسی ک نخواسته بعد از سیزده سال شده بود گفتم باید حواس خودتم همه جوره باشه خب.ک نشه شدم اگ نخواسی سقط میکنی مجبور نیسی نگهشداری.من شوهرمم امام علی بود حاضر نیسم بخاطر خودمم ک شده ی بچه دیگ رو ب دنیا بیارم تا ازین بیشتر داغون بشم

کی من؟!؟!

نمیدونم کی گفته من حرف اونو ریپ زدم و اصلا قصد بی احترامی نداشتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کی من؟!؟!

نمیدونم کی گفته من حرف اونو ریپ زدم و اصلا قصد بی احترامی نداشتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️