2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه فامیل داشتم هی به من این حرفو میزد میگفت ۱۳سال طبیعی پیشگیری کردم باردار نشدم به منم میگفت یا الک ...

چون خودتم باید بدونی زمان تخمک گزاریت هس یان.اگم شک کردی سریع اورژانسی استفاده کنی من ک ده ساله طبیعی هستم.اگم شد نهایتش سقط میکنب

نهایتش نداشتن پوله دیگ.ادم مگ بچه اولشو سقط میکنه شایدم تو عقد باردارشدی اره؟

شایدم اصلا شوهر نداشته

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تو دنیای واقعی ک بیبی فیس نشدیمبذا لااقل تو مجازی اینجوری باشم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤗

😂😂 منم دوست داشتم شبیه عکس پروفایل باشم حیفف

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چون خودتم باید بدونی زمان تخمک گزاریت هس یان.اگم شک کردی سریع اورژانسی استفاده کنی من ک ده ساله طبیع ...

چقد راحت حرف از سقط میزنی!!!!میدونی چی به سرخودت میاری با سقط؟

بعدشم قرص اورژانسیم نهایت سالی یکی دوبار بایذ استفاده بشه از طرفیم کی‌گفته فقط ایام تخمک‌گذاری باردار میشه ادم؟ حتی توی پریودی هم احتمال بارداری هست ولی خیلییی کم

اینایی که دیر لقاح جنینشون میگن تشکیل شده فک کردین مال چیه؟ اینا جنین هایی هستن که دو سه روز قبل بارداری تشکیل شدن!

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد راحت حرف از سقط میزنی!!!!میدونی چی به سرخودت میاری با سقط؟بعدشم قرص اورژانسیم نهایت سالی یکی دوب ...

راحت حرف نمیزنم میگم اخرش اونه دیگ.میخواید کلن رابطه نداشته باشید فکرتون راحت باشه