2777
2789
عنوان

یعنی هیشکی نیست که کمکم کنه

53 بازدید | 15 پست

خونه خریدیم مستاجر داشت 

صاحب قبلی پول پیش مستاجر رو بهمون چک دادن به تاریخ بلند شدنش

۲۰ مهر تاریخ چک و بلند شدن مستاجر بود که صاحب قبلی و مستاجر دست به یکی کردن و چک نقد نشده مستاجر هم میگه قراردادم با صاحب قبلیه و بلند نمیشم

به چه عنوان شکایت کنیم ازشون

صاحب قبلی خونه املاکی بوده توی قلنامه خونه تاریخ تحویل خونه رو ننوشته فقط تاریخ چک هارو نوشته 

ما باید چیکار کنیم

کدوم شهر هستید 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی از مستاجر شکایت کنی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چک ثبت شده بود از ما مهلت خواستن تا از ۲۰ مهر تا هفته پیش نگهش داشتیم بعد فهمیدیم دست به یکی کردن بر ...

باید در لحظه برگشت میزدین اونوقت فک کنم شکایت خیلی سریعتر پیگیری میشه ب گمونم یجا خوندم اگ مهلت بدی و دیر برگشت بزنی کلا روند رسیدگی عوض میشه ب دلایلی . خب اگه برگشت زدن یعنی حسابای طرف مسدود نشده ک پولو بدن به شما؟ 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

میتونی از مستاجر شکایت کنی

آخه با مستاجر قرار داد نداریم 

مستاجر واسه مالک قبلیه فقط اجاره نامه رو داریم که ۲۰ مهر پایانش بوده 

الانم میگه من با مالک قبلی قرارداد دارم نه شما حقم داره

باید در لحظه برگشت میزدین اونوقت فک کنم شکایت خیلی سریعتر پیگیری میشه ب گمونم یجا خوندم اگ مهلت بدی ...

من گفتم برگشت بزنیم اما آقاهه زنگ زد مهلت خواست گفتیم شاید نداره واقعا نگهش داشتیم

فکر نکنم حساباش بسته شده باشه توی بانک آشنا داره

موندم الان از کی به چه عنوان شکایت کنیم

آخه با مستاجر قرار داد نداریم مستاجر واسه مالک قبلیه فقط اجاره نامه رو داریم که ۲۰ مهر پایانش بوده ا ...

فورا چک رو برگشت بزن بعدم علیه فروشنده شکایت من بخوای بیشتر کمکت کنم 

من گفتم برگشت بزنیم اما آقاهه زنگ زد مهلت خواست گفتیم شاید نداره واقعا نگهش داشتیمفکر نکنم حساباش بس ...

از دوطرف باید شکایت کنید. ولی خب برای اینکه بدونسد هنگام ثبت شکایت چی رو بنویسید بهتره یبار برید تو دفتر الکترونیک قضایی با سردفتر صحبت کنید رایگان مشاور میده. برا آشنا داشتن تو بانکم اگه روند قانونیش پیش بره هر چقدرم آشنا داشته باشه تا چک رو پاس نکنه باز نمیشه حساباش

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."