2777
2789
عنوان

ندول تیروئید

173 بازدید | 19 پست

سلام كسي اينجا ندول تيروئيد داره ؟ببخشيد اگه دارين ميشه كمكم كنين خيلي ناراحتم يه ندول ٢سانتي اما خوش خيم طرف راست تيروئيدم دارم تيروئيدمم هيچ مشكلي نداره خداروشکر موندم چيكار كنم حس ميكنم خيلي مشخصه همش بهش فكر ميكنم 😞از غصه فوت بابام يهو در اومد

یجای خوندم مشکلات تیروئیدی عمده دلیلش بغض های فرو خوردست

بغضهایی که تو گلو مونده و جمع شده

مادرمم مشکل کم کاری تیروییدی داره😔

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام رفتی نمونه برداری..؟خواهر منم داره سه سانت بود ولی کوچیک شده تو یه ماه رفته سونو

رفتم عزيزم گفت مشكلي نداره برو ٦ ماه ديگه بيا ولي خب اخه بزرگيشو چيكار كنم قشنگ عين اين پسرا ك استخون گردن دارن شده 😞

یجای خوندم مشکلات تیروئیدی عمده دلیلش بغض های فرو خوردستبغضهایی که تو گلو مونده و جمع شدهمادرمم مشکل ...

دقيقا بعد اين ك بابام مريض شد و فوت كرد من از غصه اون نابود شدم از بس هي بهم گفتن گريه نكن راحت شد اين بلا سرم اوم😞💔

من یک ندول خوش خیم داشتم و هورمون های تیروئید نرمال بود. به تدریج و طی چند سال بزرگ و بررگتر شد. به حدی که موقع ورزش یا دراز کشیدن، حس نفس تنگی داشتم و کاملا هم مشخص بود. نهایتا جراحی کردم و نصف تیروییدم را برداشتند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من یک ندول خوش خیم داشتم و هورمون های تیروئید نرمال بود. به تدریج و طی چند سال بزرگ و بررگتر شد. به ...

عزیزم مادر منم همین مشکلو داره هنوز ب اون حد ک نتونه نفس بکشه نرسیده از جراحی هم میترسیم میگن عوارضش زیاده ممکن تار صوتی اسیب ببینه.باید چیکارکرد؟الان مشکلی ندارید؟کلا برطرف شد عوارض نداد جراحیش براتون؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
عزیزم مادر منم همین مشکلو داره هنوز ب اون حد ک نتونه نفس بکشه نرسیده از جراحی هم میترسیم میگن عوارضش ...

جراحی آسون بود. حدود ٤٥ دقیقه. و همون عصر مرخص شدم. وضعیت تارهای صوتی را در حین جراحی مانیتور کردند. خدا را شکر هیچ عوارضی نداشت. 

من یک ندول خوش خیم داشتم و هورمون های تیروئید نرمال بود. به تدریج و طی چند سال بزرگ و بررگتر شد. به ...

ممنونم يعني بايد بگم ك جراحي بشم ب دكتر خودم حس ميكنم خيلي مشخصه اعتماد ب نفسمو گرفته از ي طرفم ميترسم دستكاري بشه ب نظرتون كوچيك نميشه ب مرور🥲

سونو کرده گفته برو آزمایش تیرویید هنوز نرفته منم نگرانشم

عشقم خطر ناك ني ولي بايد حتما پيگير باشه ب امون خودش نزاره اصلا هم درد نداره نمونه برداري اصلاااا

ممنونم يعني بايد بگم ك جراحي بشم ب دكتر خودم حس ميكنم خيلي مشخصه اعتماد ب نفسمو گرفته از ي طرفم ميتر ...

برای من توصیه دکتر بود که جراحی انجام بدم. چون همون طور که نوشتم موقع خوابیدن و ورزش کردن، فشار میاورد به راه تنفسی و حس خفگی داشتم.